Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose

  • Home
  • Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose

Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose

Merk

Samsung

Vulgewicht

8 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Katoen, Korte was, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Ja

Waskwaliteit

Topklasse

Energieklasse

B

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 63,5 cm

Omschrijving van Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose

De Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose uit de 7000-serie is een ruime en energiezuinige wasmachine met energieklasse B. Met een trommelinhoud van 8 kilogram kunnen zowel kleine als grotere wasbeurten van 2 of 3 personen moeiteloos worden gedaan. Wat deze wasmachine echt uniek maakt, is de Autodose functie. Deze functie doseert automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter, zodat je nooit te veel of te weinig gebruikt. Hierdoor blijft je favoriete kleding langer mooi en fris. Met de handige SmartThings app kun je de wasmachine eenvoudig bedienen met je smartphone, waar je ook bent en wanneer je maar wilt. Dit geeft je de vrijheid om je was te starten, te pauzeren of te stoppen op elk gewenst moment. Bovendien zorgt de stoomfunctie van de Samsung WW80T734ABH QuickDrive voor een hygiënische waservaring. Door het gebruik van stoom worden niet alleen bacteriën, maar ook allergenen zoals dierenharen en pollen effectief verwijderd, waardoor je minder last hebt van huidirritaties. Hierdoor kun je genieten van schone en frisse kleding, beddengoed en andere stoffen, elke keer weer.

Pluspunten
  • Met QuickDrive was je jouw kleding extra efficiënt en tot 2 keer sneller schoon dan normaal. Autodose doseert automatisch je wasmiddel en wasverzachter, waardoor je kleding langer mooi blijft. Het Steam Wash programma wast extra hygiënisch door allergenen en bacteriën te verwijderen met stoom.

Minpunten
  • Heb je geen AddWash-deur om vergeten wasgoed toe te voegen.

Veelgestelde vragen over Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose

Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 85 cm
Breedte: 60 cm
Diepte: 63,5 cm

Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose is Topklasse.

De bouwkwaliteit is Middenklasse.

Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose heeft een vulgewicht van 8 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse B.

De algemene wasprogramma’s van Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose is voor: Fijne was, Katoen, Korte was, Synthetisch, Wol.

Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose kan via de app bediend worden: Ja.