Samsung WW80T654ALX AddWash

  • Home
  • Samsung WW80T654ALX AddWash

Samsung WW80T654ALX AddWash

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Samsung WW80T654ALX AddWash voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Samsung WW80T654ALX AddWash. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Samsung WW80T654ALX AddWash

Merk

Samsung

Vulgewicht

8 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Katoen, Korte was, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Ja

Waskwaliteit

Middenklasse

Energieklasse

B

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 63,5 cm

Omschrijving van Samsung WW80T654ALX AddWash

De Samsung WW80T654ALX AddWash uit de 6000 serie is de ideale wasmachine voor jouw huishouden. Met de revolutionaire AddWash deur kun je tijdens het wassen eenvoudig een vergeten kledingstuk toevoegen, zelfs als de trommel al draait. Dit is bijzonder handig wanneer je nog wat was hebt liggen die je graag wilt meewassen. Met een vulgewicht van 8 kilogram is deze wasmachine geschikt voor kleine en grotere wasbeurten, perfect voor gezinnen van 2 tot 3 personen. Je hebt de keuze uit diverse programma's, waaronder specifieke programma's voor beddengoed, overhemden, handdoeken en zelfs babykleding. Hierdoor kun je altijd de juiste instellingen kiezen voor een optimaal wasresultaat. Daarnaast kun je de Samsung WW80T654ALX AddWash eenvoudig koppelen aan je smartphone of tablet via SmartThings. Hiermee heb je volledige controle over je wasbeurten en kun je gemakkelijk je favoriete programma's opslaan. Maar dat is nog niet alles. Deze wasmachine beschikt ook over een speciaal hygiënisch stoomprogramma, waarmee bacteriën en allergenen effectief worden verwijderd. Hierdoor ben je verzekerd van een grondig schone was en verminder je de kans op huidirritatie. Met de Samsung WW80T654ALX AddWash haal je een innovatieve en gebruiksvriendelijke wasmachine in huis. Dankzij de handige AddWash deur en de vele programma-opties ben je altijd verzekerd van een perfect schone en frisse was.

Pluspunten
  • Voeg vergeten wasgoed toe via de AddWash deur, zelfs wanneer de trommel al draait. EcoBubble wast je kleding zelfs op een lage temperatuur hygiënisch schoon met schuimbellen. Een zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse B.

Minpunten
  • Beschikt niet over Autodose, dus je moet zelf handmatig je wasmiddel doseren. Beschikt niet over QuickDrive, waardoor je wasgoed niet tot 2 keer sneller schoon gewassen kan worden.

Veelgestelde vragen over Samsung WW80T654ALX AddWash

Samsung WW80T654ALX AddWash kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 85 cm
Breedte: 60 cm
Diepte: 63,5 cm

Samsung WW80T654ALX AddWash heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Samsung WW80T654ALX AddWash is Middenklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

Samsung WW80T654ALX AddWash heeft een vulgewicht van 8 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse B.

De algemene wasprogramma’s van Samsung WW80T654ALX AddWash is voor: Fijne was, Katoen, Korte was, Synthetisch, Wol.

Samsung WW80T654ALX AddWash kan via de app bediend worden: Ja.