Samsung WW80T554AAW AddWash

  • Home
  • Samsung WW80T554AAW AddWash

Samsung WW80T554AAW AddWash

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Samsung WW80T554AAW AddWash voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Samsung WW80T554AAW AddWash. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Samsung WW80T554AAW AddWash

Merk

Samsung

Vulgewicht

8 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Katoen, Korte was, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Ja

Waskwaliteit

Basisklasse

Energieklasse

B

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 63,5 cm

Omschrijving van Samsung WW80T554AAW AddWash

Met de Samsung WW80T554AAW AddWash uit de 5000-serie hoef je je geen zorgen meer te maken over vergeten sokken of T-shirts. Dankzij de handige AddWash-opening in de deur kun je op elk moment extra wasgoed toevoegen aan je lopende wasprogramma. Deze machine is perfect geschikt voor een gezin van 2 of 3 personen en kan normale wasladingen aan. De EcoBubble technologie van de Samsung WW80T554AAW wast je kleding grondig schoon, zelfs op lage temperaturen. Deze innovatieve techniek creëert een schuim van water, wasmiddel en lucht, waardoor je kleding het wasmiddel extra snel opneemt. Hierdoor worden zelfs vlekken effectief verwijderd, zelfs bij lagere temperaturen. Naast de standaard wasprogramma's biedt deze machine ook een hygiënisch stoomprogramma, ideaal voor het grondig reinigen van beddengoed en handdoeken. En het mooie is dat je de Samsung WW80T554AAW zelfs vanaf afstand kunt bedienen met je telefoon. Zo kun je gemakkelijk je wasmachine instellen terwijl je bijvoorbeeld in de keuken staat of onderweg bent. Met de Samsung WW80T554AAW AddWash haal je een gebruiksvriendelijke en efficiënte wasmachine in huis, die perfect past bij de behoeften van jouw gezin.

Pluspunten
  • EcoBubble maakt je kleding zelfs op een lage temperatuur hygiënisch schoon met schuimbellen. Het Steam Wash-programma wast extra hygiënisch door allergenen en bacteriën te verwijderen met behulp van stoom. Zuinige wasmachine van energieklasse B.

Minpunten
  • Heb geen QuickDrive-functie om je wasgoed tot 2 keer sneller schoon te maken.

Veelgestelde vragen over Samsung WW80T554AAW AddWash

Samsung WW80T554AAW AddWash kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 85 cm
Breedte: 60 cm
Diepte: 63,5 cm

Samsung WW80T554AAW AddWash heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Samsung WW80T554AAW AddWash is Basisklasse.

De bouwkwaliteit is Middenklasse.

Samsung WW80T554AAW AddWash heeft een vulgewicht van 8 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse B.

De algemene wasprogramma’s van Samsung WW80T554AAW AddWash is voor: Fijne was, Katoen, Korte was, Synthetisch, Wol.

Samsung WW80T554AAW AddWash kan via de app bediend worden: Ja.