Samsung WW11BB904AGBS2 Bespoke QuickDrive

  • Home
  • Samsung WW11BB904AGBS2 Bespoke QuickDrive

Samsung WW11BB904AGBS2 Bespoke QuickDrive

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Samsung WW11BB904AGBS2 Bespoke QuickDrive voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Samsung WW11BB904AGBS2 Bespoke QuickDrive. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Samsung WW11BB904AGBS2 Bespoke QuickDrive

Merk

Samsung

Vulgewicht

11 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

A

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Ja

Waskwaliteit

Middenklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 60 cm

Omschrijving van Samsung WW11BB904AGBS2 Bespoke QuickDrive

De Samsung WW11BB904AGBS2 uit de 9000-serie is een uiterst energiezuinige wasmachine met een capaciteit tot 11 kilogram. Met een energieklasse A bespaart u tot wel € 290,- op uw energiekosten gedurende de levensduur van het apparaat. Daarnaast biedt de Bespoke wasmachine, met zijn SpaceMax design in het zwart, extra veel ruimte. De ruime trommel is perfect geschikt om uw dekbed of al uw beddengoed in één keer te wassen. Met de Super Speed functie kunt u een halfvolle trommel in slechts 39 minuten schoonwassen. Dit bespaart u veel kostbare tijd. Bovendien kunt u de wasmachine koppelen aan uw smartphone of tablet met behulp van AI Control. Hiermee kunt u een persoonlijk wasadvies samenstellen en al uw wasgewoonten opslaan via de SmartThings app. Op deze manier krijgen uw wollen truien en zijden blouses altijd de juiste behandeling. Bovendien kunt u dankzij het stoomprogramma babykleertjes en handdoeken hygiënisch schoonwassen. Met de Samsung WW11BB904AGBS2 Bespoke QuickDrive haalt u een energiezuinige, ruime en slimme wasmachine in huis. Dankzij de vele geavanceerde functies en het moderne design wordt het wassen van uw kleding een eenvoudige en efficiënte taak. Geniet van schone, frisse kleding zonder tijd te verspillen en bespaar geld op uw energierekening. Ervaar het gemak en de kwaliteit die deze wasmachine te bieden heeft.

Pluspunten
  • Met QuickDrive wast u uw kleding extra zuinig en tot wel 2 keer sneller schoon. Het Steam Wash programma wast extra hygiënisch door het verwijderen van allergenen en bacteriën met stoom. Dankzij de ruime trommelinhoud van 11 kilogram kunt u meer wasgoed in één keer doen.

Minpunten
  • Heeft geen Autodose functie om je wasmiddel automatisch te doseren. Beschikt niet over een AddWash deur om vergeten wasgoed toe te voegen.

Veelgestelde vragen over Samsung WW11BB904AGBS2 Bespoke QuickDrive

Samsung WW11BB904AGBS2 Bespoke QuickDrive kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 85 cm
Breedte: 60 cm
Diepte: 60 cm

Samsung WW11BB904AGBS2 Bespoke QuickDrive heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Samsung WW11BB904AGBS2 Bespoke QuickDrive is Middenklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

Samsung WW11BB904AGBS2 Bespoke QuickDrive heeft een vulgewicht van 11 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse A en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van Samsung WW11BB904AGBS2 Bespoke QuickDrive is voor: Fijne was, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Samsung WW11BB904AGBS2 Bespoke QuickDrive kan via de app bediend worden: Ja.