Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble

  • Home
  • Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble

Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble

Merk

Samsung

Vulgewicht

11 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

A

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Ja

Waskwaliteit

Middenklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 60 cm

Omschrijving van Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble

De Samsung WW11BB704AGES2 van de 7000-serie is een innovatieve wasmachine die je kunt koppelen aan je smartphone met behulp van AI Control. Hierdoor krijg je handig wasadvies en kun je je favoriete instellingen opslaan voor toekomstige wasbeurten. Met een indrukwekkend vulgewicht van 11 kilogram biedt deze machine ruimte voor zelfs een dekbed of al je beddengoed, zodat je grote hoeveelheden was in één keer kunt doen. Wat deze wasmachine echt uniek maakt, is het strakke SpaceMax design van de Bespoke lijn. Hierdoor neemt de wasmachine minder ruimte in beslag dan normaal, waardoor je meer ruimte overhoudt in je wasruimte. Daarnaast is de Samsung WW11BB704AGES2 energiezuinig met een energieklasse A, waardoor je tot wel € 290,- kunt besparen gedurende de levensduur van de machine. Met het Super Speed programma kun je zelfs een halve trommel in slechts één uur wassen, perfect voor wanneer je snel schone kleding nodig hebt. Daarnaast biedt het 'hygiënisch stomen' programma een grondige reiniging voor je handdoeken en ondergoed, waarbij bacteriën en allergenen zoals huisstofmijt en pollen worden verwijderd. Dit is vooral handig als je een gevoelige huid hebt en op zoek bent naar een hygiënisch schone was. Kortom, de Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble is de perfecte combinatie van functionaliteit, ruimtebesparing en energiezuin.

Pluspunten
  • Het Steam Wash programma zorgt voor extra hygiëne door allergenen en bacteriën te verwijderen met behulp van stoom. EcoBubble maakt je kleding zelfs op een lage temperatuur hygiënisch schoon met schuimbellen. Met een trommelinhoud van 11 kilogram kan je dankzij de ruime capaciteit meer was in één keer doen.

Minpunten
  • Heeft geen Autodose-functie om je wasmiddel automatisch te doseren. Heeft geen QuickDrive-functie om je wasgoed tot 2 keer sneller schoon te wassen.

Veelgestelde vragen over Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble

Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 85 cm
Breedte: 60 cm
Diepte: 60 cm

Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble is Middenklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble heeft een vulgewicht van 11 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse A en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble is voor: Fijne was, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble kan via de app bediend worden: Ja.