Samsung WW11BB704AGBS2 Bespoke EcoBubble

  • Home
  • Samsung WW11BB704AGBS2 Bespoke EcoBubble

Samsung WW11BB704AGBS2 Bespoke EcoBubble

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Samsung WW11BB704AGBS2 Bespoke EcoBubble voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Samsung WW11BB704AGBS2 Bespoke EcoBubble. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Samsung WW11BB704AGBS2 Bespoke EcoBubble

Merk

Samsung

Vulgewicht

11 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

A

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Ja

Waskwaliteit

Middenklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 60 cm

Omschrijving van Samsung WW11BB704AGBS2 Bespoke EcoBubble

De Samsung WW11BB704AGBS2 uit de 7000-serie biedt met zijn 11 kilogram vulcapaciteit extra veel ruimte. Dankzij het strakke SpaceMax-ontwerp van de Bespoke-lijn is er voldoende plaats voor al je beddengoed. Deze wasmachine wast zeer energiezuinig en grondig schoon dankzij de Steam Wash functie. Door je wasgoed op een hygiënische manier te stomen, worden bacteriën en allergenen verwijderd. Dit maakt de zwarte wasmachine ideaal voor mensen met een gevoelige huid. Met het Super Speed programma kun je een halve trommel binnen één uur wassen. Daarnaast verwijdert EcoBubble vlekken zelfs op lage temperaturen dankzij de schuimbellen. Je kunt de wasmachine eenvoudig koppelen aan je smartphone via AI Control voor persoonlijk wasadvies. Bovendien kun je je Samsung droger ook verbinden met AI Control, zodat deze automatisch wordt afgestemd op je wasmachine. Met de Samsung WW11BB704AGBS2 Bespoke EcoBubble haal je een krachtige en veelzijdige wasmachine in huis. Dankzij de ruime vulcapaciteit, het energiezuinige en grondige schoonmaakproces en de handige AI Control functie is deze wasmachine perfect voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte en gebruiksvriendelijke wasoplossing.

Pluspunten
  • Het Steam Wash programma zorgt voor extra hygiëne door allergenen en bacteriën te verwijderen met stoom. EcoBubble maakt je kleding zelfs op een lage temperatuur hygiënisch schoon met schuimbellen. Met een ruime trommelinhoud van 11 kilogram kun je in één keer meer was doen.

Minpunten
  • Heeft geen Autodose om je wasmiddel automatisch te doseren. Heeft geen QuickDrive om je wasgoed tot 2 keer sneller schoon te wassen.

Veelgestelde vragen over Samsung WW11BB704AGBS2 Bespoke EcoBubble

Samsung WW11BB704AGBS2 Bespoke EcoBubble kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 85 cm
Breedte: 60 cm
Diepte: 60 cm

Samsung WW11BB704AGBS2 Bespoke EcoBubble heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Samsung WW11BB704AGBS2 Bespoke EcoBubble is Middenklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

Samsung WW11BB704AGBS2 Bespoke EcoBubble heeft een vulgewicht van 11 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse A en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van Samsung WW11BB704AGBS2 Bespoke EcoBubble is voor: Fijne was, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Samsung WW11BB704AGBS2 Bespoke EcoBubble kan via de app bediend worden: Ja.