Samsung WW11BB534AABS2 Bespoke Autodose

  • Home
  • Samsung WW11BB534AABS2 Bespoke Autodose

Samsung WW11BB534AABS2 Bespoke Autodose

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Samsung WW11BB534AABS2 Bespoke Autodose voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Samsung WW11BB534AABS2 Bespoke Autodose. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Samsung WW11BB534AABS2 Bespoke Autodose

Merk

Samsung

Vulgewicht

11 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

A

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Ja

Waskwaliteit

Topklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 60 cm

Omschrijving van Samsung WW11BB534AABS2 Bespoke Autodose

De Samsung WW11BB534AABS2 Bespoke Autodose uit de 5000-serie zorgt ervoor dat je wasmiddel en wasverzachter automatisch worden gedoseerd met Autodose. Hierdoor blijft je wasgoed langer mooi, omdat de wasmachine altijd de juiste hoeveelheid zeep toevoegt. Met een vulgewicht van maar liefst 11 kilogram kun je al je beddengoed in één keer wassen. Deze zwarte Bespoke wasmachine neemt dankzij het SpaceMax design relatief weinig ruimte in beslag, waardoor hij perfect is voor kleinere ruimtes. Met het Super Speed programma kun je een halfvolle trommel in slechts 59 minuten schoonwassen. Bovendien kun je met EcoBubble gemakkelijk op een lage temperatuur wassen, wat goed is voor het milieu én je energierekening. Voor extra hygiëne kun je gebruikmaken van het stoomprogramma, dat bacteriën en allergenen, zoals huisstofmijt, verwijdert. En dankzij de AI Control functie kun je je wasmachine eenvoudig koppelen aan de SmartThings app. Hiermee krijg je niet alleen handig wasadvies, maar kun je ook je favoriete instellingen opslaan. Kortom, de Samsung WW11BB534AABS2 Bespoke Autodose maakt het wassen van je kleding een stuk gemakkelijker én efficiënter.

Pluspunten
  • Autodose doseert je wasmiddel en wasverzachter automatisch, zodat je was langer mooi blijft. Het Steam Wash programma wast extra hygiënisch door allergenen en bacteriën te verwijderen met stoom. Met een trommelinhoud van maar liefst 11 kilogram kun je meer was in één keer doen.

Minpunten
  • Beschik niet over QuickDrive om je wasgoed tot 2 keer sneller schoon te wassen. Heb geen AddWash deur om vergeten wasgoed toe te voegen.

Veelgestelde vragen over Samsung WW11BB534AABS2 Bespoke Autodose

Samsung WW11BB534AABS2 Bespoke Autodose kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 85 cm
Breedte: 60 cm
Diepte: 60 cm

Samsung WW11BB534AABS2 Bespoke Autodose heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Samsung WW11BB534AABS2 Bespoke Autodose is Topklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

Samsung WW11BB534AABS2 Bespoke Autodose heeft een vulgewicht van 11 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse A en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van Samsung WW11BB534AABS2 Bespoke Autodose is voor: Fijne was, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Samsung WW11BB534AABS2 Bespoke Autodose kan via de app bediend worden: Ja.