Samsung WD80TA049BE - 8/5 kg

  • Home
  • Samsung WD80TA049BE - 8/5 kg

Samsung WD80TA049BE - 8/5 kg

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Samsung WD80TA049BE - 8/5 kg voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Samsung WD80TA049BE - 8/5 kg. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Samsung WD80TA049BE - 8/5 kg

Merk

Samsung

Vulgewicht

8 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Katoen, Korte was, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Beschermende trommel, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende wasmiddellade

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Topklasse

Energieklasse

E

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 60 cm

Omschrijving van Samsung WD80TA049BE - 8/5 kg

De Samsung WD80TA049BE/EN is een veelzijdige wasmachine met een vulgewicht van 8 kilogram. Of je nu een kleine lading hebt voor één persoon of een grotere lading voor twee personen, deze machine kan het allemaal aan. Maar deze wasmachine doet meer dan alleen kleding schoonmaken. Met het AirWash programma kunnen zelfs muffe kledingstukken opgefrist worden met behulp van lucht. Geen gedoe meer met chemische sprays of geuren, gewoon een frisse wind door je kleding. En voor degenen die graag hygiënisch schone kleding willen, is er het hygiënisch stomen-programma. Dit programma verwijdert niet alleen vuil, maar ook hardnekkige vlekken zoals verfresten en kattenharen. Een ander voordeel van de Samsung WD80TA049BE/EN is het lage geluidsniveau van slechts 72 decibel tijdens het centrifugeren. Geen storend lawaai meer tijdens het thuiswerken of 's avonds laat. En om ervoor te zorgen dat de machine altijd optimaal presteert, heeft het ook een trommelreinigingsfunctie. Na elke 40 wasbeurten ontvang je een melding om de trommel op een hoge temperatuur schoon te maken. Zo blijft je wasmachine in topconditie en kun je blijven genieten van schone kleding.

Pluspunten
  • EcoBubble wast uw kleding zelfs op een lage temperatuur hygiënisch schoon met schuimbellen. Het Steam Wash programma wast extra hygiënisch door allergenen en bacteriën te verwijderen met behulp van stoom. Was meer in één wasbeurt dankzij de ruime trommel van 8 kilogram.

Minpunten
  • Heeft geen QuickDrive om je wasgoed tot 2 keer sneller schoon te wassen. Beschikt niet over een AddWash-deur om vergeten wasgoed toe te voegen.

Veelgestelde vragen over Samsung WD80TA049BE - 8/5 kg

Samsung WD80TA049BE - 8/5 kg kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 85 cm
Breedte: 60 cm
Diepte: 60 cm

Samsung WD80TA049BE - 8/5 kg heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Beschermende trommel, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende wasmiddellade

De waskwaliteit van Samsung WD80TA049BE - 8/5 kg is Topklasse.

De bouwkwaliteit is Middenklasse.

Samsung WD80TA049BE - 8/5 kg heeft een vulgewicht van 8 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse E.

De algemene wasprogramma’s van Samsung WD80TA049BE - 8/5 kg is voor: Fijne was, Katoen, Korte was, Synthetisch, Wol.

Samsung WD80TA049BE - 8/5 kg kan via de app bediend worden: Nee.