Samsung WD80T654ABH/S2 AddWash - 8/5 kg

  • Home
  • Samsung WD80T654ABH/S2 AddWash - 8/5 kg

Samsung WD80T654ABH/S2 AddWash - 8/5 kg

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Samsung WD80T654ABH/S2 AddWash - 8/5 kg voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Samsung WD80T654ABH/S2 AddWash - 8/5 kg. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Samsung WD80T654ABH/S2 AddWash - 8/5 kg

Merk

Samsung

Vulgewicht

8 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Bediening via app, Beladingssensor, Beschermende trommel, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende wasmiddellade

Bediening via app

Ja

Waskwaliteit

Topklasse

Energieklasse

E

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 60 cm

Omschrijving van Samsung WD80T654ABH/S2 AddWash - 8/5 kg

Met de Samsung WD80T654ABH/S2 haal je een handige 2-in-1 oplossing in huis, waarmee je zowel kunt wassen als drogen. Deze was-droogcombinatie biedt de mogelijkheid om tot wel 8 kilo aan wasgoed grondig schoon te wassen. Dankzij de handige AddWash deur kun je op elk gewenst moment een vergeten kledingstuk toevoegen, zonder dat je de hele was-droogcombinatie hoeft te pauzeren. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar ook energie. Met de Samsung WD80T654ABH/S2 heb je de keuze uit diverse programma's, waaronder speciale programma's voor katoen, wol en delicate was. Zo kun je altijd de juiste instellingen kiezen, afhankelijk van het type kledingstukken dat je wilt wassen. De koolborstelloze motor zorgt voor minder trillingen en geluid, waardoor je kunt genieten van een rustige waservaring. Daarnaast is deze was-droogcombinatie ook geschikt om kleding te drogen. Met een capaciteit van 5 kilogram kun je na het wassen direct je kleding laten drogen, zodat je favoriete outfit snel weer klaar is om gedragen te worden. Heb je haast en wil je slechts enkele kledingstukken opfrissen? Dan kun je gebruik maken van het handige AirWash programma. Wil je daarentegen een grondige reiniging, dan kun je eenvoudig het stoomprogramma selecteren. Met de Samsung WD80T654ABH/S2 haal je een praktische en efficiënte oplossing in.

Pluspunten
  • Voeg vergeten wasgoed toe via de AddWash deur, zelfs als de trommel al draait. Bedien je was-droogcombinatie met de SmartThings app waar en wanneer je maar wilt met je smartphone. Met het SuperSpeed snelprogramma was je 5 kilogram kleding binnen 59 minuten schoon.

Minpunten
  • Met een maximale droogcapaciteit van 5 kilogram kun je minder natte was in één keer drogen. Deze was-droogcombinatie heeft energieklasse E en is niet zuinig.

Veelgestelde vragen over Samsung WD80T654ABH/S2 AddWash - 8/5 kg

Samsung WD80T654ABH/S2 AddWash - 8/5 kg kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 85 cm
Breedte: 60 cm
Diepte: 60 cm

Samsung WD80T654ABH/S2 AddWash - 8/5 kg heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Anti-vibratie functie, Bediening via app, Beladingssensor, Beschermende trommel, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende wasmiddellade

De waskwaliteit van Samsung WD80T654ABH/S2 AddWash - 8/5 kg is Topklasse.

De bouwkwaliteit is Middenklasse.

Samsung WD80T654ABH/S2 AddWash - 8/5 kg heeft een vulgewicht van 8 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse E.

De algemene wasprogramma’s van Samsung WD80T654ABH/S2 AddWash - 8/5 kg is voor: Fijne was, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Samsung WD80T654ABH/S2 AddWash - 8/5 kg kan via de app bediend worden: Ja.