Miele WWR 760 WPS PowerWash 2.0 & TwinDos

  • Home
  • Miele WWR 760 WPS PowerWash 2.0 & TwinDos

Miele WWR 760 WPS PowerWash 2.0 & TwinDos

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Miele WWR 760 WPS PowerWash 2.0 & TwinDos voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Miele WWR 760 WPS PowerWash 2.0 & TwinDos. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Miele WWR 760 WPS PowerWash 2.0 & TwinDos

Merk

Miele

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1600 rpm

Droogresultaat

A

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Ja

Waskwaliteit

Topklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 59,6 cm

Diepte: 64,3 cm

Omschrijving van Miele WWR 760 WPS PowerWash 2.0 & TwinDos

De Miele WWR 760 WPS PowerWash 2.0 & TwinDos is een innovatieve wasmachine die perfect is voor grote wasladingen. Of je nu je beddengoed of gordijnen wilt wassen, deze ruime machine kan het allemaal aan. Met het TwinDos-systeem blijft je was langer mooi, omdat de reservoirs onderin automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel toevoegen. En als je je eigen wasmiddel wilt gebruiken, hoef je alleen maar de lege navulreservoirs TwinDos 1 en 2 te kopen en ze te vullen met je favoriete wasmiddel en wasverzachter. Zo heb je altijd de controle over de dosering en de geur van je was. Met de PowerWash-functie kun je zelfs een halve belading in slechts 49 minuten schoon wassen. Dit is perfect voor wanneer je snel schone kleding nodig hebt. Daarnaast is er ook een handige voorstrijkfunctie beschikbaar, waarmee je 30% minder last hebt van kreukels en dus minder tijd hoeft te besteden aan het strijken. Voor delicate kleding, zoals je geliefde wollen trui, kun je gebruik maken van de speciale CapDosing wascapsules. Deze capsules bevatten een speciaal wasmiddel dat perfect is voor verschillende stoffen. Zo kun je er zeker van zijn dat je delicate kledingstukken goed beschermd worden tijdens het wassen. Met de Miele WWR 760 WPS PowerWash 2.0 & TwinDos haal je een energiezuinige en veelzijdige wasmachine in huis. Dankzij de verschillende handige functies en de.

Pluspunten
  • TwinDos doseert automatisch je wasmiddel, waardoor je wasgoed langer mooi blijft. Met PowerWash 2.0 bespaar je water en energie, omdat de wasmachine water over je wasgoed sproeit van bovenaf. Met WiFiConn@ct kun je je wasmachine op afstand bedienen met je smartphone of tablet.

Minpunten
  • De wasmachine heeft geen trommelverlichting voor beter zicht in het donker.

Veelgestelde vragen over Miele WWR 760 WPS PowerWash 2.0 & TwinDos

Miele WWR 760 WPS PowerWash 2.0 & TwinDos kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 85 cm
Breedte: 59,6 cm
Diepte: 64,3 cm

Miele WWR 760 WPS PowerWash 2.0 & TwinDos heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Miele WWR 760 WPS PowerWash 2.0 & TwinDos is Topklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

Miele WWR 760 WPS PowerWash 2.0 & TwinDos heeft een vulgewicht van 9 kg, een toerental van 1600 rpm, een droogresultaatklasse A en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van Miele WWR 760 WPS PowerWash 2.0 & TwinDos is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Synthetisch, Wol.

Miele WWR 760 WPS PowerWash 2.0 & TwinDos kan via de app bediend worden: Ja.