Miele WWG 760 WPS TwinDos AllWater

  • Home
  • Miele WWG 760 WPS TwinDos AllWater

Miele WWG 760 WPS TwinDos AllWater

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Miele WWG 760 WPS TwinDos AllWater voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Miele WWG 760 WPS TwinDos AllWater. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Miele WWG 760 WPS TwinDos AllWater

Merk

Miele

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Katoen, Korte was, Wol

Gebruiksgemak

Automatische wasmiddeldosering, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Ja

Waskwaliteit

Middenklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 59,6 cm

Diepte: 63,6 cm

Omschrijving van Miele WWG 760 WPS TwinDos AllWater

De Miele WWG 760 WPS TwinDos AllWater is een innovatieve en ruime wasmachine die je helpt om energie te besparen en je kleding langer mooi te houden. Met zijn enorme capaciteit is er genoeg ruimte voor extra grote ladingen was, waardoor je minder vaak hoeft te wassen. Met de 24 verschillende wasprogramma's kun je eenvoudig de juiste instellingen kiezen voor verschillende soorten kleding, zoals fijne was, overhemden en sportkleding. Dankzij het unieke TwinDos systeem hoef je je nooit meer zorgen te maken over het doseren van je wasmiddel. Deze slimme functie doseert automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel, waardoor je wasgoed langer mooi blijft en je geld bespaart. Voor de verzorging van je favoriete wollen trui kun je gebruik maken van de handige CapDosing wascapsules. Voeg simpelweg één capsule toe aan de wasmiddellade en geniet van een perfecte wasbeurt. Naast de automatische dosering biedt de Miele WWG 760 WPS TwinDos AllWater ook de mogelijkheid om je eigen wasmiddel of wasverzachter toe te voegen. Dit kan handmatig via het zeepbakje, of je kunt de optionele TwinDos 1 en 2 navulreservoirs aanschaffen voor een automatische dosering. Wat deze wasmachine echt uniek maakt, is het AllWater systeem met 3 aansluitingen voor de aanvoer van warm water, bronwater en regenwater. Hierdoor kun je niet alleen efficiënt wassen, maar ook milie.

Pluspunten
  • TwinDos doseert je wasmiddel automatisch, zodat je wasgoed langer mooi blijft. Met het AllWater systeem kun je milieubewust wassen dankzij de 3 aansluitingen voor warm water, bronwater en regenwater. Naast je eigen wasmiddel kun je CapDosing wascapsules gebruiken, die stoffen zoals wol of zijde beschermen.

Minpunten
  • Heeft geen PowerWash 2.0 om uw wasgoed binnen 49 minuten schoon te wassen.

Veelgestelde vragen over Miele WWG 760 WPS TwinDos AllWater

Miele WWG 760 WPS TwinDos AllWater kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 85 cm
Breedte: 59,6 cm
Diepte: 63,6 cm

Miele WWG 760 WPS TwinDos AllWater heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatische wasmiddeldosering, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Miele WWG 760 WPS TwinDos AllWater is Middenklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

Miele WWG 760 WPS TwinDos AllWater heeft een vulgewicht van 9 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van Miele WWG 760 WPS TwinDos AllWater is voor: Fijne was, Katoen, Korte was, Wol.

Miele WWG 760 WPS TwinDos AllWater kan via de app bediend worden: Ja.