Miele WTI 370 WPM PowerWash 2.0 - 8/5kg

  • Home
  • Miele WTI 370 WPM PowerWash 2.0 - 8/5kg

Miele WTI 370 WPM PowerWash 2.0 - 8/5kg

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Miele WTI 370 WPM PowerWash 2.0 - 8/5kg voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Miele WTI 370 WPM PowerWash 2.0 - 8/5kg. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Miele WTI 370 WPM PowerWash 2.0 - 8/5kg

Merk

Miele

Vulgewicht

8 kg

Toerental

1600 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Katoen, Opfrissen, Wol

Gebruiksgemak

Bediening via app, Beladingssensor, Informatie aflezen via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Volwaardig snelwasprogramma]

Bediening via app

Ja

Waskwaliteit

Topklasse

Energieklasse

D

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 59,6 cm

Diepte: 63,7 cm

Omschrijving van Miele WTI 370 WPM PowerWash 2.0 - 8/5kg

De Miele WTI 370 WPM PowerWash 2.0 is een innovatieve was-droogcombinatie die het beste biedt van zowel wassen als drogen. Met een capaciteit van 8 kilogram voor het wassen en 5 kilogram voor het drogen, is deze machine perfect voor het behandelen van zowel dagelijkse wasgoed als het beddengoed van 1 of 2 personen. Wat deze machine echt onderscheidt, zijn de CapDosing capsules. Met deze capsules geef je je delicate kledingstukken, zoals een wollen trui of zijden blouse, extra bescherming tijdens het wasproces. Het speciale wasmiddel dat in de capsules zit, zorgt ervoor dat deze delicate stoffen langer mooi blijven en hun kwaliteit behouden. Naast het beschermen van je kleding, is de Miele WTI 370 WPM PowerWash 2.0 ook zeer efficiënt in het gebruik van water en energie. De geavanceerde PowerWash functie zorgt ervoor dat je programma's draaien met minimale water- en energieverspilling, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook het milieu spaart. Voor degenen die snel een outfit nodig hebben, biedt het Single Wash&Dry programma uitkomst. Binnen één uur is je favoriete shirt en broek gewassen en gedroogd, klaar om aan te trekken. En als kers op de taart, heeft deze machine ook een handige SteamCare stoomfunctie. Hiermee verminder je het strijkwerk na het wassen en kun je gedragen kleding snel opfrissen. De Miele WTI 370 WPM PowerWash 2.

Pluspunten
  • Met PowerWash 2.0 bespaar je water en energie, omdat de was-droogcombinatie water over je kledingstukken sproeit van bovenaf. Naast je eigen wasmiddel kan je ook CapDosing wascapsules gebruiken om stoffen zoals wol of zijde te beschermen. Met de Miele@home app kan je jouw was-droogcombinatie bedienen waar en wanneer je maar wilt, met je smartphone.

Minpunten
  • Beschik niet over TwinDos om je wasmiddel automatisch te doseren. Met een maximale droogcapaciteit van 5 kilogram kun je minder natte was tegelijk drogen.

Veelgestelde vragen over Miele WTI 370 WPM PowerWash 2.0 - 8/5kg

Miele WTI 370 WPM PowerWash 2.0 - 8/5kg kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 85 cm
Breedte: 59,6 cm
Diepte: 63,7 cm

Miele WTI 370 WPM PowerWash 2.0 - 8/5kg heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Bediening via app, Beladingssensor, Informatie aflezen via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Volwaardig snelwasprogramma]

De waskwaliteit van Miele WTI 370 WPM PowerWash 2.0 - 8/5kg is Topklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

Miele WTI 370 WPM PowerWash 2.0 - 8/5kg heeft een vulgewicht van 8 kg, een toerental van 1600 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse D.

De algemene wasprogramma’s van Miele WTI 370 WPM PowerWash 2.0 - 8/5kg is voor: Fijne was, Katoen, Opfrissen, Wol.

Miele WTI 370 WPM PowerWash 2.0 - 8/5kg kan via de app bediend worden: Ja.