Miele WTD 163 WCS - 8/5 kg

  • Home
  • Miele WTD 163 WCS - 8/5 kg

Miele WTD 163 WCS - 8/5 kg

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Miele WTD 163 WCS - 8/5 kg voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Miele WTD 163 WCS - 8/5 kg. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Miele WTD 163 WCS - 8/5 kg

Merk

Miele

Vulgewicht

8 kg

Toerental

1500 rpm

Droogresultaat

A

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Katoen, Korte was, Opfrissen, Wol

Gebruiksgemak

Bediening via app, Informatie aflezen via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade

Bediening via app

Ja

Waskwaliteit

Topklasse

Energieklasse

D

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 59,6 cm

Diepte: 63,7 cm

Omschrijving van Miele WTD 163 WCS - 8/5 kg

Met de Miele WTD 163 WCS kun je moeiteloos 8 kilogram wassen en 5 kilogram wasgoed drogen. Of je nu een kleine of grotere lading hebt, deze was-droogcombinatie is perfect geschikt voor 1 of 2 personen. Wat deze machine echt uniek maakt, is de SoftCare trommel en de PerfectDry technologie, die ervoor zorgen dat je kleding langer als nieuw blijft. Dankzij de speciale honingraatstructuur van de trommel wordt er een laagje water of lucht tussen je wasgoed en de trommel gevormd, waardoor je favoriete outfits minder snel slijten. Daarnaast zorgt PerfectDry ervoor dat je kleding nooit te lang of te heet droogt, waardoor het niet zal krimpen. Wil je je delicate kledingstukken een speciale behandeling geven? Gebruik dan een CapDosing capsule, die een speciaal wasmiddel bevat dat geschikt is voor specifieke stoffen. Het bedienen van deze was-droogautomaat is een fluitje van een cent, dankzij de handige Miele@Home app. Met deze app kun je de machine eenvoudig op afstand bedienen en instellingen aanpassen. Zo heb je altijd de controle over je was- en droogproces, waar je ook bent. Of je nu een kleine of grote lading hebt, de Miele WTD 163 WCS staat altijd voor je klaar om je kleding perfect schoon en droog te maken, zonder dat het aan kwaliteit verliest.

Pluspunten
  • Het PerfectDry systeem zorgt ervoor dat je wasgoed niet krimpt door middel van vochtigheidssensoren. Naast je eigen wasmiddel kun je ook CapDosing wascapsules gebruiken om stoffen zoals wol of zijde te beschermen. Met de Miele@home app kun je jouw was-droogcombinatie overal en altijd bedienen met je smartphone.

Minpunten
  • Heeft geen TwinDos om je wasmiddel automatisch te doseren. Met een maximale droogcapaciteit van 5 kilogram droog je minder natte was in één keer.

Veelgestelde vragen over Miele WTD 163 WCS - 8/5 kg

Miele WTD 163 WCS - 8/5 kg kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 85 cm
Breedte: 59,6 cm
Diepte: 63,7 cm

Miele WTD 163 WCS - 8/5 kg heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Bediening via app, Informatie aflezen via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade

De waskwaliteit van Miele WTD 163 WCS - 8/5 kg is Topklasse.

De bouwkwaliteit is Middenklasse.

Miele WTD 163 WCS - 8/5 kg heeft een vulgewicht van 8 kg, een toerental van 1500 rpm, een droogresultaatklasse A en een energieklasse D.

De algemene wasprogramma’s van Miele WTD 163 WCS - 8/5 kg is voor: Fijne was, Katoen, Korte was, Opfrissen, Wol.

Miele WTD 163 WCS - 8/5 kg kan via de app bediend worden: Ja.