Miele WSI 863 WCS PowerWash & TwinDos + Miele TSL 783 WP Eco

  • Home
  • Miele WSI 863 WCS PowerWash & TwinDos + Miele TSL 783 WP Eco

Miele WSI 863 WCS PowerWash & TwinDos + Miele TSL 783 WP Eco

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Miele WSI 863 WCS PowerWash & TwinDos + Miele TSL 783 WP Eco voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Miele WSI 863 WCS PowerWash & TwinDos + Miele TSL 783 WP Eco. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Miele WSI 863 WCS PowerWash & TwinDos + Miele TSL 783 WP Eco

Merk

Miele

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1600 rpm

Droogresultaat

A

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Katoen, Korte was, Opfrissen, Wol

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Beladingssensor, Informatie aflezen via app, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Trommelverlichting, Vochtigheidssensor

Bediening via app

Ja

Waskwaliteit

Topklasse

Energieklasse

A+++

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 59,6 cm

Diepte: 63,6 cm

Omschrijving van Miele WSI 863 WCS PowerWash & TwinDos + Miele TSL 783 WP Eco

De Miele WSI 863 WCS PowerWash & TwinDos + Miele TSL 783 WP EcoSpeed & Steam is de perfecte combinatie voor efficiënt wassen en drogen van grote hoeveelheden wasgoed. Met deze krachtige wasmachine en droger set geniet je van een superieure energiezuinigheid zonder in te leveren op prestaties. De Miele WSI 863 WCS PowerWash & TwinDos heeft een indrukwekkende capaciteit om grote ladingen wasgoed in één keer te reinigen. Met de innovatieve TwinDos-functie wordt het wasmiddel automatisch gedoseerd, zodat je nooit te veel of te weinig gebruikt. Dit zorgt niet alleen voor een besparing op kosten, maar ook voor een optimale reiniging van je kleding. Daarnaast zorgt de PowerWash-technologie ervoor dat je wasgoed grondig wordt gereinigd, zelfs op lage temperaturen, waardoor je energie bespaart zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het resultaat. De Miele TSL 783 WP EcoSpeed & Steam droger maakt het plaatje compleet. Met het EcoSpeed-programma wordt je wasgoed snel en efficiënt gedroogd, terwijl het energieverbruik tot een minimum wordt beperkt. De toevoeging van stoom zorgt voor een kreukvrij en fris resultaat, waardoor je minder tijd hoeft te besteden aan het strijken van je kleding. Bovendien is de droger voorzien van een ruime trommel, zodat je eenvoudig grote hoeveelheden wasgoed kunt drogen. Met de Miele.

Pluspunten
  • Je wasdroger stemt het programma af op de instellingen van de wasmachine dankzij de Wash2Dry functie. De wasdroger past het programma aan op de instellingen van de wasmachine door de Wash2Dry functie. De wasmachine doseert je wasmiddel automatisch met TwinDos en houdt je kleding langer mooi. Met TwinDos doseert de wasmachine automatisch je wasmiddel en zorgt het ervoor dat je kleding langer mooi blijft. De wasdroger frist gedragen kleding op met de PowerFresh stoomfunctie. Dankzij de PowerFresh stoomfunctie verfrist de wasdroger gedragen kleding.

Minpunten
  • De wasmachine heeft geen AllWater systeem met een regenwateraansluiting. De condensor van de wasdroger is niet volledig zelfreinigend, dus onderhoud blijft nodig.

Veelgestelde vragen over Miele WSI 863 WCS PowerWash & TwinDos + Miele TSL 783 WP Eco

Miele WSI 863 WCS PowerWash & TwinDos + Miele TSL 783 WP Eco kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 85 cm
Breedte: 59,6 cm
Diepte: 63,6 cm

Miele WSI 863 WCS PowerWash & TwinDos + Miele TSL 783 WP Eco heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Beladingssensor, Informatie aflezen via app, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Trommelverlichting, Vochtigheidssensor

De waskwaliteit van Miele WSI 863 WCS PowerWash & TwinDos + Miele TSL 783 WP Eco is Topklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

Miele WSI 863 WCS PowerWash & TwinDos + Miele TSL 783 WP Eco heeft een vulgewicht van 9 kg, een toerental van 1600 rpm, een droogresultaatklasse A en een energieklasse A+++.

De algemene wasprogramma’s van Miele WSI 863 WCS PowerWash & TwinDos + Miele TSL 783 WP Eco is voor: Fijne was, Katoen, Korte was, Opfrissen, Wol.

Miele WSI 863 WCS PowerWash & TwinDos + Miele TSL 783 WP Eco kan via de app bediend worden: Ja.