Miele WSG 663 WCS TwinDos

  • Home
  • Miele WSG 663 WCS TwinDos

Miele WSG 663 WCS TwinDos

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Miele WSG 663 WCS TwinDos voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Miele WSG 663 WCS TwinDos. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Miele WSG 663 WCS TwinDos

Merk

Miele

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Katoen, Korte was, Opfrissen, Wol

Gebruiksgemak

Automatische wasmiddeldosering, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Ja

Waskwaliteit

Middenklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 59,6 cm

Diepte: 63,6 cm

Omschrijving van Miele WSG 663 WCS TwinDos

De Miele WSG 663 WCS TwinDos is een innovatieve wasmachine die ruimte biedt voor grote hoeveelheden wasgoed en tegelijkertijd energiezuinig is. Het unieke TwinDos-systeem zorgt ervoor dat het wasmiddel automatisch gedoseerd wordt, op basis van de hoeveelheid was die in de machine zit. Hierdoor blijft je kleding langer mooi en wordt er nooit te veel of te weinig wasmiddel gebruikt. Daarnaast biedt deze wasmachine ook de mogelijkheid om je eigen wasmiddel en wasverzachter te gebruiken. Je kunt deze eenvoudig handmatig toevoegen via de lade, maar het is ook mogelijk om dit automatisch te laten doseren. Hiervoor heb je de speciale Miele navulreservoirs TwinDos 1 en 2 nodig, die apart verkrijgbaar zijn. De Miele WSG 663 WCS TwinDos beschikt over een breed scala aan programma's, waaronder speciale programma's voor fijne was, overhemden en jeans. Maar ook voor delicate kledingstukken zoals wollen truien of zijden blouses is er een oplossing. Met de handige CapDosing wascapsules kun je speciale behandelingen uitvoeren. Voeg simpelweg een capsule toe aan de wasmiddellade en de wasmachine doet de rest. Dankzij de koolborstelloze ProfiEco motor gaat de Miele WSG 663 WCS TwinDos bovendien langer mee. Deze motor is niet alleen energiezuinig, maar ook stiller en slijtvaster dan traditionele motoren. Kortom, met de Miele WSG 663 WCS TwinDos haal.

Pluspunten
  • TwinDos doseert je wasmiddel automatisch, zodat je wasgoed langer mooi blijft. Het centrifugeren gebeurt extra stil met een geluidsniveau van 68 decibel. Met de ruime trommelinhoud van 9 kilogram kan je ook al je beddengoed in één keer wassen.

Minpunten
  • Het heeft geen PowerWash 2.0 om uw wasgoed binnen 49 minuten schoon te maken. Het heeft geen AllWater systeem met een aansluiting voor regenwater.

Veelgestelde vragen over Miele WSG 663 WCS TwinDos

Miele WSG 663 WCS TwinDos kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 85 cm
Breedte: 59,6 cm
Diepte: 63,6 cm

Miele WSG 663 WCS TwinDos heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatische wasmiddeldosering, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Miele WSG 663 WCS TwinDos is Middenklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

Miele WSG 663 WCS TwinDos heeft een vulgewicht van 9 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van Miele WSG 663 WCS TwinDos is voor: Fijne was, Katoen, Korte was, Opfrissen, Wol.

Miele WSG 663 WCS TwinDos kan via de app bediend worden: Ja.