Miele WSD 663 WCS TwinDos

  • Home
  • Miele WSD 663 WCS TwinDos

Miele WSD 663 WCS TwinDos

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Miele WSD 663 WCS TwinDos voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Miele WSD 663 WCS TwinDos. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Miele WSD 663 WCS TwinDos

Merk

Miele

Vulgewicht

8 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Katoen, Korte was, Opfrissen, Wol

Gebruiksgemak

Automatische wasmiddeldosering, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Ja

Waskwaliteit

Middenklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 59,6 cm

Diepte: 63,6 cm

Omschrijving van Miele WSD 663 WCS TwinDos

Met de Miele WSD 663 WCS TwinDos wordt wassen een fluitje van een cent. Deze wasmachine is uitgerust met 2 wasmiddelflacons die tijdens het wasproces de perfecte hoeveelheid wasmiddel toevoegen. Hierdoor bespaar je niet alleen op wasmiddel, maar blijft je kleding ook langer als nieuw. Wil je liever je eigen wasmiddel gebruiken? Geen probleem! Je kunt eenvoudig 2 navulbare reservoirs aanschaffen en je eigen wasmiddel handmatig toevoegen in de wasmiddellade. Maar deze machine biedt nog meer! Voor het wassen van delicate kleding, zoals die favoriete wollen trui, kun je gebruik maken van de handige CapDosing capsules van Miele. Deze capsules bevatten speciale wasmiddelen die perfect zijn afgestemd op specifieke stoffen. Zo weet je zeker dat je kleding altijd de beste behandeling krijgt. En het wordt nog beter: je kunt je wasprogramma heel eenvoudig starten via een handige app op je smartphone. Zo hoef je niet eens thuis te blijven om de machine aan te zetten! De Miele WSD 663 WCS TwinDos is speciaal ontworpen voor huishoudens van 2 tot 3 personen. Met een ruime capaciteit en een breed scala aan handige functies, is deze wasmachine de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossing voor het wassen van kleding. Dus waar wacht je nog op? Ervaar het gemak van de Miele WSD 663 WCS TwinDos en geniet van schone, frisse en perfect gewassen kleding.

Pluspunten
  • Je kunt naast je eigen wasmiddel ook gebruik maken van CapDosing wascapsules, die stoffen zoals wol of zijde beschermen. TwinDos doseert automatisch je wasmiddel, waardoor je wasgoed langer mooi blijft. Met WiFiConn@ct kun je je wasmachine op afstand bedienen met je smartphone of tablet.

Minpunten
  • Heb je geen PowerWash 2.0 om je wasgoed binnen 49 minuten schoon te maken?

Veelgestelde vragen over Miele WSD 663 WCS TwinDos

Miele WSD 663 WCS TwinDos kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 85 cm
Breedte: 59,6 cm
Diepte: 63,6 cm

Miele WSD 663 WCS TwinDos heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatische wasmiddeldosering, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Miele WSD 663 WCS TwinDos is Middenklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

Miele WSD 663 WCS TwinDos heeft een vulgewicht van 8 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van Miele WSD 663 WCS TwinDos is voor: Fijne was, Katoen, Korte was, Opfrissen, Wol.

Miele WSD 663 WCS TwinDos kan via de app bediend worden: Ja.