Miele WSD 663 WCS TwinDos + Miele TSD 263 WP

  • Home
  • Miele WSD 663 WCS TwinDos + Miele TSD 263 WP

Miele WSD 663 WCS TwinDos + Miele TSD 263 WP

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Miele WSD 663 WCS TwinDos + Miele TSD 263 WP voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Miele WSD 663 WCS TwinDos + Miele TSD 263 WP. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Miele WSD 663 WCS TwinDos + Miele TSD 263 WP

Merk

Miele

Vulgewicht

8 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Katoen, Korte was, Opfrissen, Wol

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Beladingssensor, Informatie aflezen via app, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Startuitstel, Trommelverlichting, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor

Bediening via app

Ja

Waskwaliteit

Middenklasse

Energieklasse

A++

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 59,6 cm

Diepte: 63,6 cm

Omschrijving van Miele WSD 663 WCS TwinDos + Miele TSD 263 WP

De Miele WSD 663 WCS TwinDos + Miele TSD 263 WP is een geavanceerd huishoudelijk apparaat dat jouw waservaring naar een hoger niveau tilt. Met behulp van je smartphone kan je deze wasmachine en droger moeiteloos bedienen, waar je ook bent. Geen gedoe meer met ingewikkelde knoppen of instellingen, maar eenvoudigweg de controle over je wasgoed in de palm van je hand. Wat deze combinatie van Miele-producten echt onderscheidt, is de ongekende energiezuinigheid. Met een capaciteit van 8 kilogram kan je grote hoeveelheden wasgoed tegelijkertijd reinigen en drogen, zonder je zorgen te maken over het verbruik van kostbare energie. Dit bespaart niet alleen geld op je energierekening, maar draagt ook bij aan een duurzamere levensstijl. De wasmachine is uitgerust met het TwinDos-systeem, waardoor je nooit meer te veel wasmiddel gebruikt en altijd verzekerd bent van een perfect schoon resultaat. Of je nu een drukke professional bent die geen tijd te verliezen heeft of een milieubewuste consument die streeft naar efficiëntie en duurzaamheid, de Miele WSD 663 WCS TwinDos + Miele TSD 263 WP is de ideale keuze. Met zijn moderne design, intuïtieve bediening en indrukwekkende prestaties zal dit apparaat je wasroutine revolutioneren. Ervaar de ultieme combinatie van gemak, stijl en efficiëntie met deze innovatieve Miele-set.

Pluspunten
  • Je droger stemt het programma af op de instellingen van de wasmachine dankzij de functie Wash2Dry. De wasmachine doseert je wasmiddel automatisch met TwinDos, waardoor je kleding langer mooi blijft. Dankzij de vochtigheidssensoren in het systeem PerfectDry droog je nooit te lang, waardoor je kleding niet krimpt.

Minpunten
  • De wasmachine heeft geen PowerWash 2.0 om je wasgoed binnen 49 minuten schoon te maken. De wasdroger heeft geen SteamFinish om de rimpels in je wasgoed te verminderen.

Veelgestelde vragen over Miele WSD 663 WCS TwinDos + Miele TSD 263 WP

Miele WSD 663 WCS TwinDos + Miele TSD 263 WP kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 85 cm
Breedte: 59,6 cm
Diepte: 63,6 cm

Miele WSD 663 WCS TwinDos + Miele TSD 263 WP heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Beladingssensor, Informatie aflezen via app, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Startuitstel, Trommelverlichting, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor

De waskwaliteit van Miele WSD 663 WCS TwinDos + Miele TSD 263 WP is Middenklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

Miele WSD 663 WCS TwinDos + Miele TSD 263 WP heeft een vulgewicht van 8 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse A++.

De algemene wasprogramma’s van Miele WSD 663 WCS TwinDos + Miele TSD 263 WP is voor: Fijne was, Katoen, Korte was, Opfrissen, Wol.

Miele WSD 663 WCS TwinDos + Miele TSD 263 WP kan via de app bediend worden: Ja.