Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0

  • Home
  • Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0

Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0

Merk

Miele

Vulgewicht

8 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Katoen, Korte was, Opfrissen, Wol

Gebruiksgemak

Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Middenklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 59,6 cm

Diepte: 63,6 cm

Omschrijving van Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0

De Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 is een energiezuinige wasmachine die dankzij de PowerWash technologie grondig reinigt. Deze technologie besproeit je was van bovenaf, waardoor er minder water nodig is voor een schoon resultaat. De SoftCare trommel zorgt ervoor dat je kleding beschermd wordt tijdens het wassen. Deze trommel is ruim genoeg voor zowel kleine als grotere wasbeurten van 2 of 3 personen. Met het QuickPowerWash programma kan je een halfvolle belading binnen slechts 49 minuten schoon krijgen. Dit is ideaal wanneer je snel schoon beddengoed nodig hebt of als je je favoriete overhemd snel wilt dragen. Daarnaast heeft deze wasmachine een apart vak voor Miele CapDosing wascapsules. Bij elke wasbeurt voeg je één capsule toe aan de wasmiddellade om specifieke stoffen, zoals wol of zijde, een speciale behandeling te geven. Natuurlijk kan je ook je eigen wasmiddel en wasverzachter gebruiken voor een persoonlijke touch. Met de Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 kan je dus niet alleen energiezuinig wassen, maar ook genieten van handige functies en bescherming voor je kleding. Maak je wasroutine efficiënter en geef je kleding de beste zorg met deze geavanceerde wasmachine.

Pluspunten
  • Met PowerWash 2.0 bespaar je water en energie, omdat de wasmachine van bovenaf water over je wasgoed sproeit. Naast je eigen wasmiddel kun je ook CapDosing wascapsules gebruiken, die stoffen zoals wol of zijde beschermen. Dankzij de grote trommelinhoud van 8 kilogram kun je meer was in één keer doen.

Minpunten
  • Heeft geen TwinDos-functie om je wasmiddel automatisch te doseren.

Veelgestelde vragen over Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0

Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 85 cm
Breedte: 59,6 cm
Diepte: 63,6 cm

Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 is Middenklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 heeft een vulgewicht van 8 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 is voor: Fijne was, Katoen, Korte was, Opfrissen, Wol.

Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 kan via de app bediend worden: Nee.