Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 + Miele TSC 223 WP

  • Home
  • Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 + Miele TSC 223 WP

Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 + Miele TSC 223 WP

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 + Miele TSC 223 WP voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 + Miele TSC 223 WP. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 + Miele TSC 223 WP

Merk

Miele

Vulgewicht

8 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Katoen, Korte was, Opfrissen, Wol

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Beladingssensor, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Middenklasse

Energieklasse

A++

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 59,6 cm

Diepte: 65,5 cm

Omschrijving van Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 + Miele TSC 223 WP

De Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 + Miele TSC 223 WP is de perfecte combinatie van efficiëntie en snelheid voor jouw wasbehoeften. Met deze set bespaar je niet alleen water en energie, maar geniet je ook van een snelle en effectieve was- en droogervaring. De wasmachine, uitgerust met de geavanceerde PowerWash 2.0-technologie van Miele, zorgt voor een grondige reiniging van je kleding zonder het milieu te belasten. Met slechts één druk op de knop verwijdert de machine zelfs de meest hardnekkige vlekken en zorgt ervoor dat je kleding er weer als nieuw uitziet. Bovendien heeft de wasmachine een ruime capaciteit, waardoor je grote ladingen kunt wassen in één keer, wat je tijd en moeite bespaart. De bijbehorende droger, de Miele TSC 223 WP, droogt je kleding snel en efficiënt, zodat je weer kunt genieten van frisse en droge kleding. Met verschillende droogprogramma's en sensoren die de vochtigheidsgraad in de gaten houden, wordt je kleding op de juiste manier behandeld en beschermd tegen overmatige hitte. Daarnaast beschikt de droger over een ruime capaciteit, zodat je meerdere kledingstukken tegelijk kunt drogen. Met de Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 + Miele TSC 223 WP haal je niet alleen een duurzame en efficiënte was- en droogset in huis.

Pluspunten
  • Met een vulgewicht van 8 kilogram kun je kleine en grote ladingen wassen en drogen voor 2 of 3 personen. Door het PowerWash 2.0 systeem bespaar je water en energie, omdat de wasmachine water over je wasgoed sproeit van bovenaf. Dankzij de vochtigheidssensoren in het PerfectDry systeem zal je wasgoed nooit te lang drogen, waardoor je kleding niet zal krimpen.

Minpunten
  • De wasmachine heeft geen TwinDos-functie om automatisch wasmiddel te doseren. De wasdroger heeft geen SteamFinish-functie om de kreukels in je wasgoed te verminderen.

Veelgestelde vragen over Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 + Miele TSC 223 WP

Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 + Miele TSC 223 WP kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 85 cm
Breedte: 59,6 cm
Diepte: 65,5 cm

Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 + Miele TSC 223 WP heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Beladingssensor, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor

De waskwaliteit van Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 + Miele TSC 223 WP is Middenklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 + Miele TSC 223 WP heeft een vulgewicht van 8 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse A++.

De algemene wasprogramma’s van Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 + Miele TSC 223 WP is voor: Fijne was, Katoen, Korte was, Opfrissen, Wol.

Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 + Miele TSC 223 WP kan via de app bediend worden: Nee.