Miele WSD 164 WCS

  • Home
  • Miele WSD 164 WCS

Miele WSD 164 WCS

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Miele WSD 164 WCS voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Miele WSD 164 WCS. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Miele WSD 164 WCS

Merk

Miele

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Katoen, Opfrissen, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Ja

Waskwaliteit

Basisklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 59,6 cm

Diepte: 63,6 cm

Omschrijving van Miele WSD 164 WCS

Met de Miele WSD 164 WCS kun je moeiteloos grote hoeveelheden kleding en beddengoed wassen. Dankzij het enorme vulgewicht van 9 kilogram kun je nu al je was van de hele week in één keer doen. Maar ook als je een kleinere lading hebt, past de wasmachine automatisch het verbruik en de duur van het programma aan. Zo bespaar je energie en water, zonder dat je concessies hoeft te doen aan de kwaliteit van het wasresultaat. Deze veelzijdige wasmachine biedt een breed scala aan programma's om aan al je wasbehoeften te voldoen. Of je nu je favoriete wollen trui wilt wassen of je overhemden weer fris en kreukvrij wilt krijgen, de Miele WSD 164 WCS heeft het juiste programma voor elke situatie. En voor extra bescherming van je delicate wollen kleding is er de handige CapDosing capsule. Deze capsule is gevuld met een speciaal wasmiddel dat je wollen kleding beschermt en verzorgt tijdens het wasproces. Het bedienen van de wasmachine is eenvoudiger dan ooit. Met het touchscreen display kun je alle instellingen gemakkelijk aanpassen en het gewenste programma selecteren. Maar ook via de handige app op je smartphone kun je de Miele WSD 164 WCS bedienen, waar je ook bent. Zo kun je de wasmachine alvast aanzetten terwijl je onderweg bent, zodat je bij thuiskomst meteen kunt genieten van schone, frisse kleding. Met de Miele WSD 164 WCS wordt wassen een fluitje van een cent!

Pluspunten
  • WiFiConn@ct zorgt ervoor dat je jouw wasmachine op afstand kunt bedienen met je smartphone of tablet. Naast je eigen wasmiddel kun je ook CapDosing wascapsules gebruiken, die stoffen zoals wol of zijde beschermen. De geëmailleerde voorkant is kras-, corrosie- en sopbestendig, waardoor het slijtvast is.

Minpunten
  • Beschikt niet over TwinDos, waarmee je wasmiddel automatisch gedoseerd kan worden. Heeft geen PowerWash 2.0, waarmee je wasgoed binnen 49 minuten schoon gewassen kan worden.

Veelgestelde vragen over Miele WSD 164 WCS

Miele WSD 164 WCS kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 85 cm
Breedte: 59,6 cm
Diepte: 63,6 cm

Miele WSD 164 WCS heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Miele WSD 164 WCS is Basisklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

Miele WSD 164 WCS heeft een vulgewicht van 9 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van Miele WSD 164 WCS is voor: Fijne was, Katoen, Opfrissen, Wol.

Miele WSD 164 WCS kan via de app bediend worden: Ja.