Miele WSD 023 WCS

  • Home
  • Miele WSD 023 WCS

Miele WSD 023 WCS

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Miele WSD 023 WCS voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Miele WSD 023 WCS. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Miele WSD 023 WCS

Merk

Miele

Vulgewicht

8 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Katoen, Opfrissen, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Basisklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 59,6 cm

Diepte: 63,6 cm

Omschrijving van Miele WSD 023 WCS

Met de Miele WSD 023 WCS wasmachine kun je op een energiezuinige manier zowel kleine als grote wasbeurten van 2 tot 3 personen schoon krijgen. Deze wasmachine heeft een energieklasse A, waardoor je tot wel € 290,- kunt besparen op energiekosten gedurende de levensduur van het apparaat. Er zijn maar liefst 12 verschillende wasprogramma's beschikbaar, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken voor het reinigen van je kleding. Speciaal voor je favoriete zwarte shirts is er een programma voor donker wasgoed. Dit programma zorgt ervoor dat donkere kleuren langer mooi blijven. Ook kun je gebruik maken van het impregneer programma voor je regenponcho en waterdichte jassen. Op deze manier wordt de stof voorzichtig gewassen en komt je jas waterdicht uit de trommel. Daarnaast kun je je wollen trui een speciale behandeling geven met behulp van een CapDosing capsule voor wol. Deze capsule bevat een speciaal wasmiddel dat geschikt is voor wol en heeft genoeg inhoud voor één wasbeurt. Met de Miele WSD 023 WCS wasmachine kun je niet alleen energie besparen, maar ook zorgeloos genieten van schone en frisse kleding. Dankzij de verschillende wasprogramma's en de mogelijkheid om specifieke stoffen te behandelen, ben je verzekerd van een optimale reiniging. Kies voor kwaliteit en gemak met deze betrouwbare wasmachine van Miele.

Pluspunten
  • Zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse A. Naast je eigen wasmiddel kun je gebruikmaken van CapDosing wascapsules, die stoffen zoals wol of zijde beschermen. Centrifugeert met een relatief stil geluidsniveau van slechts 72 decibel.

Minpunten
  • Heeft geen TwinDos om automatisch wasmiddel te doseren. Beschikt niet over PowerWash 2.0 om je wasgoed binnen 49 minuten schoon te maken.

Veelgestelde vragen over Miele WSD 023 WCS

Miele WSD 023 WCS kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 85 cm
Breedte: 59,6 cm
Diepte: 63,6 cm

Miele WSD 023 WCS heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Miele WSD 023 WCS is Basisklasse.

De bouwkwaliteit is Middenklasse.

Miele WSD 023 WCS heeft een vulgewicht van 8 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van Miele WSD 023 WCS is voor: Fijne was, Katoen, Opfrissen, Wol.

Miele WSD 023 WCS kan via de app bediend worden: Nee.