Miele WSD 023 WCS + Miele TSC 563 WP EcoSpeed

  • Home
  • Miele WSD 023 WCS + Miele TSC 563 WP EcoSpeed

Miele WSD 023 WCS + Miele TSC 563 WP EcoSpeed

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Miele WSD 023 WCS + Miele TSC 563 WP EcoSpeed voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Miele WSD 023 WCS + Miele TSC 563 WP EcoSpeed. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Miele WSD 023 WCS + Miele TSC 563 WP EcoSpeed

Merk

Miele

Vulgewicht

8 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Katoen, Opfrissen, Wol

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Beladingssensor, Informatie aflezen via app, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor

Bediening via app

Ja

Waskwaliteit

Basisklasse

Energieklasse

A+++

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 59,6 cm

Diepte: 65,5 cm

Omschrijving van Miele WSD 023 WCS + Miele TSC 563 WP EcoSpeed

Met de Miele WSD 023 WCS en de Miele TSC 563 WP EcoSpeed kun je jouw kleding op een efficiënte en snelle manier wassen en drogen. Deze krachtige wasmachine is ontworpen om jouw kleding grondig en zuinig te reinigen. De wasmachine beschikt over verschillende programma's, zodat je altijd de juiste instelling kunt kiezen voor het type kleding dat je wilt wassen. Of het nu gaat om delicate stoffen of hardnekkige vlekken, deze wasmachine kan het allemaal aan. Daarnaast is de Miele TSC 563 WP EcoSpeed een geweldige aanvulling op de set. Deze droger is speciaal ontworpen om jouw kleding snel en efficiënt te drogen. Met zijn geavanceerde technologie kan hij de droogtijd verkorten, waardoor je tijd en energie bespaart. Bovendien is de droger uitgerust met verschillende droogprogramma's, zodat je altijd de juiste instelling kunt kiezen voor jouw kledingstukken. Met de Miele TSC 563 WP EcoSpeed kun je erop vertrouwen dat jouw kleding zacht en kreukvrij uit de droger komt. Met de Miele WSD 023 WCS en de Miele TSC 563 WP EcoSpeed ben je verzekerd van een geweldige was- en droogervaring. Deze combinatie van apparaten zorgt ervoor dat je jouw kleding efficiënt kunt reinigen en drogen, zonder in te leveren op kwaliteit. Bovendien zijn beide apparaten energiezuinig, waardoor je ook nog eens bijdraagt aan.

Pluspunten
  • Je wast en droogt 8 kilogram wasgoed zeer energiezuinig. Naast je eigen wasmiddel kun je gebruik maken van CapDosing wascapsules die stoffen zoals wol of zijde beschermen. Dankzij de vochtigheidssensoren in het PerfectDry systeem droog je nooit te lang, waardoor je kleding niet krimpt.

Minpunten
  • De wasmachine heeft geen TwinDos en PowerWash om je wasmiddel automatisch te doseren en water te besparen. De wasdroger communiceert niet met de wasmachine om de juiste instellingen te kiezen.

Veelgestelde vragen over Miele WSD 023 WCS + Miele TSC 563 WP EcoSpeed

Miele WSD 023 WCS + Miele TSC 563 WP EcoSpeed kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 85 cm
Breedte: 59,6 cm
Diepte: 65,5 cm

Miele WSD 023 WCS + Miele TSC 563 WP EcoSpeed heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Beladingssensor, Informatie aflezen via app, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor

De waskwaliteit van Miele WSD 023 WCS + Miele TSC 563 WP EcoSpeed is Basisklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

Miele WSD 023 WCS + Miele TSC 563 WP EcoSpeed heeft een vulgewicht van 8 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse A+++.

De algemene wasprogramma’s van Miele WSD 023 WCS + Miele TSC 563 WP EcoSpeed is voor: Fijne was, Katoen, Opfrissen, Wol.

Miele WSD 023 WCS + Miele TSC 563 WP EcoSpeed kan via de app bediend worden: Ja.