Miele WSD 023 WCS + Miele TSC 223 WP

  • Home
  • Miele WSD 023 WCS + Miele TSC 223 WP

Miele WSD 023 WCS + Miele TSC 223 WP

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Miele WSD 023 WCS + Miele TSC 223 WP voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Miele WSD 023 WCS + Miele TSC 223 WP. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Miele WSD 023 WCS + Miele TSC 223 WP

Merk

Miele

Vulgewicht

8 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Katoen, Opfrissen, Wol

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Beladingssensor, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Basisklasse

Energieklasse

A++

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 59,6 cm

Diepte: 65,5 cm

Omschrijving van Miele WSD 023 WCS + Miele TSC 223 WP

Met de Miele WSD 023 WCS + Miele TSC 223 WP kun je op een uiterst energiezuinige manier de was van een gezin met 1 of 2 kinderen wassen en drogen. Deze wasmachine biedt verschillende programma's aan, waaronder fijne was, jeans en overhemden. Dankzij de speciale CapDosing wascapsules krijgen je wollen truien en zijden blouses een bijzondere behandeling. Elke capsule bevat voldoende wasmiddel voor een specifieke stof, waardoor je ervan verzekerd bent dat je kleding de beste verzorging krijgt. Bovendien bespaar je met de energieklasse A maar liefst tot wel €330,- aan energiekosten gedurende de levensduur van het apparaat. De Miele TSC 223 WP droger is de perfecte partner voor de WSD 023 WCS wasmachine. Met deze droger kun je op een efficiënte en energiebesparende manier je wasgoed drogen. Met een ruime capaciteit is er genoeg plaats voor al je kledingstukken. Daarnaast beschikt de droger over verschillende programma's, waaronder een speciaal programma voor delicate stoffen zoals zijde en wol. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat je kwetsbare kledingstukken beschadigd raken tijdens het droogproces. Dankzij de combinatie van de Miele WSD 023 WCS wasmachine en de Miele TSC 223 WP droger, kun je rekenen op een ongeëvenaarde was- en droogervaring die voldoet aan al je behoeften op het gebied van effici.

Pluspunten
  • Met deze set van een wasmachine en droger kun je aanzienlijk besparen op je energierekening. Naast je eigen wasmiddel kun je ook CapDosing wascapsules gebruiken om stoffen zoals wol of zijde te beschermen. Dankzij de vochtigheidssensoren in het PerfectDry systeem droog je nooit te lang, waardoor je kleding niet krimpt.

Minpunten
  • De wasmachine heeft geen TwinDos om je wasmiddel automatisch te doseren. De droger heeft geen SteamFinish om de kreukels in je wasgoed te verminderen.

Veelgestelde vragen over Miele WSD 023 WCS + Miele TSC 223 WP

Miele WSD 023 WCS + Miele TSC 223 WP kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 85 cm
Breedte: 59,6 cm
Diepte: 65,5 cm

Miele WSD 023 WCS + Miele TSC 223 WP heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Beladingssensor, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor

De waskwaliteit van Miele WSD 023 WCS + Miele TSC 223 WP is Basisklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

Miele WSD 023 WCS + Miele TSC 223 WP heeft een vulgewicht van 8 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse A++.

De algemene wasprogramma’s van Miele WSD 023 WCS + Miele TSC 223 WP is voor: Fijne was, Katoen, Opfrissen, Wol.

Miele WSD 023 WCS + Miele TSC 223 WP kan via de app bediend worden: Nee.