Miele WSA 033 WCS

  • Home
  • Miele WSA 033 WCS

Miele WSA 033 WCS

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Miele WSA 033 WCS voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Miele WSA 033 WCS. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Miele WSA 033 WCS

Merk

Miele

Vulgewicht

7 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Katoen, Korte was, Opfrissen, Wol

Gebruiksgemak

Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Basisklasse

Energieklasse

B

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 59,6 cm

Diepte: 63,6 cm

Omschrijving van Miele WSA 033 WCS

De Miele WSA 033 WCS is de ideale wasmachine voor individueel gebruik. Met de SoftCare trommel, voorzien van een honingraatstructuur, blijft je favoriete kleding langer mooi. Deze wasmachine biedt maar liefst 12 programma's, waaronder speciale programma's voor wol, fijne was en jeans. Dankzij de CapDosing wascapsules hoef je je geen zorgen te maken over de juiste dosering van je wasmiddel. Voeg eenvoudigweg één capsule toe aan de zelfreinigende wasmiddellade en je kleding wordt perfect schoon. Naast de handige wascapsules kun je ook je eigen wasmiddel gebruiken in de Miele WSA 033 WCS. De koolborstelloze ProfiEco motor zorgt ervoor dat je tijdens het wassen geen last hebt van lawaai. Met een maximaal geluidsniveau van slechts 74 decibel kun je zelfs de was doen terwijl je in een vergadering zit in de aangrenzende kamer. Deze wasmachine is niet alleen een praktische en efficiënte keuze, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Met zijn moderne design en strakke lijnen past de Miele WSA 033 WCS perfect in elke wasruimte.

Pluspunten
  • Naast je eigen wasmiddel kun je gebruikmaken van CapDosing wascapsules, die stoffen zoals wol of zijde beschermen. Dankzij de koolborstelloze ProfiEco motor heb je minder last van trillingen en geluid. Je wasgoed blijft langer mooi dankzij de zachte honingraatstructuur van de SoftCare trommel.

Minpunten
  • Beschik niet over TwinDos om je wasmiddel automatisch te doseren. Heb geen PowerWash 2.0 om je wasgoed binnen 49 minuten schoon te wassen.

Veelgestelde vragen over Miele WSA 033 WCS

Miele WSA 033 WCS kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 85 cm
Breedte: 59,6 cm
Diepte: 63,6 cm

Miele WSA 033 WCS heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Miele WSA 033 WCS is Basisklasse.

De bouwkwaliteit is Middenklasse.

Miele WSA 033 WCS heeft een vulgewicht van 7 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse B.

De algemene wasprogramma’s van Miele WSA 033 WCS is voor: Fijne was, Katoen, Korte was, Opfrissen, Wol.

Miele WSA 033 WCS kan via de app bediend worden: Nee.