Miele WDD 131 WPS GuideLine

  • Home
  • Miele WDD 131 WPS GuideLine

Miele WDD 131 WPS GuideLine

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Miele WDD 131 WPS GuideLine voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Miele WDD 131 WPS GuideLine. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Miele WDD 131 WPS GuideLine

Merk

Miele

Vulgewicht

8 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Katoen, Opfrissen, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Basisklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 59,6 cm

Diepte: 63,6 cm

Omschrijving van Miele WDD 131 WPS GuideLine

Met de Miele WDD 131 WPS GuideLine kun je gemakkelijk kleine en grote hoeveelheden wasgoed wassen. Deze speciale Miele wasmachine is ontworpen voor slechtzienden en beschikt over een uniek display dat aanrakingen begeleidt met voelbare stickers. Bovendien heeft de machine gesproken gebruiksaanwijzingen en maakt geluid bij het bedienen, waardoor het voor iedereen eenvoudig te gebruiken is. Met een vulgewicht van 8 kilogram kun je niet alleen normale wasladingen wassen, maar ook grotere hoeveelheden beddengoed voor 2 tot 3 personen. De wasmachine biedt 8 verschillende wasprogramma's, waaronder speciale programma's voor katoen, wol en overhemden. In de wasmiddellade vind je een apart vakje voor Miele CapDosing capsules. Deze capsules bevatten speciaal wasmiddel voor bijvoorbeeld je favoriete wollen trui, waardoor deze langer mooi blijft. Houd er wel rekening mee dat het display alleen beschikbaar is in het Duits. Met de Miele WDD 131 WPS GuideLine hoef je je geen zorgen te maken over het wassen van je kleding. Dankzij de unieke functies en het gebruiksvriendelijke ontwerp is deze wasmachine geschikt voor iedereen, zelfs voor mensen met een visuele beperking. Geniet van het gemak van het wassen van zowel kleine als grote ladingen wasgoed en profiteer van de verschillende wasprogramma's en de handige Miele CapDosing capsules. Investeer in kwaliteit en gebruiksgemak met de Miele WDD 131 W.

Pluspunten
  • Je kunt naast je eigen wasmiddel ook CapDosing wascapsules gebruiken, die specifieke stoffen zoals wol of zijde beschermen. De wasmachine is ook geschikt voor slechtzienden dankzij de voelbare braille sticker en gesproken aanwijzingen. De wasmachine is zeer zuinig en heeft energieklasse A.

Minpunten
  • Je hebt geen TwinDos om je wasmiddel automatisch te doseren. Het display met programma's is in het Duits.

Veelgestelde vragen over Miele WDD 131 WPS GuideLine

Miele WDD 131 WPS GuideLine kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 85 cm
Breedte: 59,6 cm
Diepte: 63,6 cm

Miele WDD 131 WPS GuideLine heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Miele WDD 131 WPS GuideLine is Basisklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

Miele WDD 131 WPS GuideLine heeft een vulgewicht van 8 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van Miele WDD 131 WPS GuideLine is voor: Fijne was, Katoen, Opfrissen, Wol.

Miele WDD 131 WPS GuideLine kan via de app bediend worden: Nee.