LG GD3M108N3 Direct Drive - 8/5 kg

  • Home
  • LG GD3M108N3 Direct Drive - 8/5 kg

LG GD3M108N3 Direct Drive - 8/5 kg

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over LG GD3M108N3 Direct Drive - 8/5 kg voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van LG GD3M108N3 Direct Drive - 8/5 kg. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties LG GD3M108N3 Direct Drive - 8/5 kg

Merk

LG

Vulgewicht

8 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

A

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Synthetisch

Gebruiksgemak

Beladingssensor, Informatie aflezen via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Topklasse

Energieklasse

E

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 55 cm

Omschrijving van LG GD3M108N3 Direct Drive - 8/5 kg

De LG GD3M108N3 Direct Drive is de perfecte wasmachine en droger in één. Met 14 verschillende programma's kun je tot wel 8 kilogram wasgoed wassen en 5 kilogram wasgoed drogen. Dankzij het non-stop programma hoef je niet langer te wachten tot de was droog is voordat je het kunt opbergen. Je kleding komt schoon en droog uit de machine, klaar om direct in de kast te leggen. Ben je een handdoek vergeten toe te voegen en is het wasprogramma al gestart? Geen probleem! Met de handige 'item toevoegen' functie kun je eenvoudig je handdoek alsnog in de machine doen. De 6 Motion technologie zorgt ervoor dat elk soort textiel de juiste behandeling krijgt. Of het nu gaat om truien, broeken of delicate stoffen, je kunt erop vertrouwen dat je kleding grondig gereinigd wordt. Maak het gebruiksgemak compleet door je machine te koppelen aan de handige app. Met Smart Diagnosis kun je eventuele problemen snel en eenvoudig opsporen en oplossen. Zo hoef je niet langer te worstelen met mogelijke storingen. LG staat altijd voor je klaar om je te ondersteunen en te helpen bij het onderhoud van je machine.

Pluspunten
  • Dankzij de koolborstelloze Direct Drive motor heb je minder hinder van trillingen en geluid. Met Smart Diagnosis detecteer je mogelijke problemen eenvoudig met je smartphone. De waterbeveiliging sluit de watertoevoer af in geval van storing om lekken te voorkomen.

Minpunten
  • Heeft geen TurboWash programma om een halve belading in 59 minuten schoon te wassen. Heeft geen stoomfunctie om je was grondig met stoom te reinigen en huidirritatie bij allergieën zoals pollen te verminderen.

Veelgestelde vragen over LG GD3M108N3 Direct Drive - 8/5 kg

LG GD3M108N3 Direct Drive - 8/5 kg kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 85 cm
Breedte: 60 cm
Diepte: 55 cm

LG GD3M108N3 Direct Drive - 8/5 kg heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Beladingssensor, Informatie aflezen via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen

De waskwaliteit van LG GD3M108N3 Direct Drive - 8/5 kg is Topklasse.

De bouwkwaliteit is Basisklasse.

LG GD3M108N3 Direct Drive - 8/5 kg heeft een vulgewicht van 8 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse A en een energieklasse E.

De algemene wasprogramma’s van LG GD3M108N3 Direct Drive - 8/5 kg is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Synthetisch.

LG GD3M108N3 Direct Drive - 8/5 kg kan via de app bediend worden: Nee.