LG GC3V709S1A Turbowash 39

  • Home
  • LG GC3V709S1A Turbowash 39

LG GC3V709S1A Turbowash 39

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over LG GC3V709S1A Turbowash 39 voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van LG GC3V709S1A Turbowash 39. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties LG GC3V709S1A Turbowash 39

Merk

LG

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

A

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Ja

Waskwaliteit

Topklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 56,5 cm

Omschrijving van LG GC3V709S1A Turbowash 39

De LG GC3V709S1A is een innovatieve wasmachine die het wassen van kleding naar een hoger niveau tilt. Met het handige doseersysteem (ezDispense) hoef je nooit meer te gissen naar de juiste hoeveelheid wasmiddel of wasverzachter. Dit slimme systeem voegt automatisch de perfecte dosis toe op basis van de hoeveelheid en de soort kleding in de trommel. Hierdoor blijft je kleding langer mooi en bespaar je op het verbruik van wasmiddel. Met een indrukwekkende vulcapaciteit van 9 kilogram biedt deze wasmachine meer dan genoeg ruimte voor al je beddengoed en handdoeken. Bovendien is deze machine zeer energiezuinig met een energieklasse A. Je kunt dus met een gerust hart je was doen, wetende dat je niet alleen geld bespaart, maar ook het milieu spaart. Als je haast hebt, is het TurboWash 39-programma de perfecte oplossing. Hiermee kun je een halfvolle trommel in slechts 39 minuten schoonwassen. En het beste van alles is dat deze machine dankzij de koolborstelloze Direct Drive motor ook nog eens fluisterstil is. Je kunt de wasmachine dus zonder zorgen in de buurt van je woon- of slaapkamer plaatsen. Met een geluidsniveau van slechts 71 decibel zul je nauwelijks last hebben van lawaai. Kortom, de LG GC3V709S1A is de ideale wasmachine voor iedereen die op zoek is naar gemak, ruimte, energiezuinigheid en stil.

Pluspunten
  • Met TurboWash 39 zet je een halve lading kleding schoon binnen 39 minuten. Het Steam+ programma verwijdert stuifmeel en dierenharen, waardoor je huidirritatie vermindert en je ook babykleding hygiënisch schoon wast. Je doseert je wasmiddel automatisch met ezDispense, waardoor je kleding langer mooi blijft.

Minpunten
  • Beschikt niet over trommelverlichting voor extra zicht in het donker

    .

    -> Heeft geen trommelverlichting voor extra zicht in het donker.

Veelgestelde vragen over LG GC3V709S1A Turbowash 39

LG GC3V709S1A Turbowash 39 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 85 cm
Breedte: 60 cm
Diepte: 56,5 cm

LG GC3V709S1A Turbowash 39 heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van LG GC3V709S1A Turbowash 39 is Topklasse.

De bouwkwaliteit is Middenklasse.

LG GC3V709S1A Turbowash 39 heeft een vulgewicht van 9 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse A en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van LG GC3V709S1A Turbowash 39 is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

LG GC3V709S1A Turbowash 39 kan via de app bediend worden: Ja.