LG GC3V509S2 TurboWash 59

  • Home
  • LG GC3V509S2 TurboWash 59

LG GC3V509S2 TurboWash 59

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over LG GC3V509S2 TurboWash 59 voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van LG GC3V509S2 TurboWash 59. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties LG GC3V509S2 TurboWash 59

Merk

LG

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, [Beladingssensor]

Bediening via app

Ja

Waskwaliteit

Middenklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 56,5 cm

Omschrijving van LG GC3V509S2 TurboWash 59

Met de LG GC3V509S2 TurboWash 59 kun je grote hoeveelheden wasgoed energiezuinig en snel wassen. Het TurboWash 59 programma stelt je in staat om een halve trommel binnen een uur schoon te krijgen. Maar dat is niet alles, want deze wasmachine is ook ideaal voor mensen met allergieën of een gevoelige huid. Het Anti-Allergie programma voegt stoom toe tijdens het wassen, wat ervoor zorgt dat bacteriën worden verwijderd. Dankzij de AI DD technologie gaat je favoriete kleding langer mee. De machine meet het type stof dat zich in de trommel bevindt en past de trommelbewegingen hierop aan. Dit zorgt ervoor dat je kleding langer mooi blijft en minder slijt. Daarnaast kun je via de smartphone app extra programma's downloaden, zoals een speciaal programma voor hardnekkige vlekken. Zo kun je altijd de juiste instellingen kiezen om je kleding perfect schoon te krijgen. Met de LG GC3V509S2 TurboWash 59 hoef je je geen zorgen meer te maken over grote wasladingen die veel tijd en energie kosten. Met de verschillende programma's en de handige smartphone app kun je je wasgoed op een efficiënte manier wassen en ervoor zorgen dat je kleding langer meegaat. Kies voor gemak en kwaliteit met deze geavanceerde wasmachine van LG.

Pluspunten
  • Met TurboWash 59 maak je binnen 59 minuten een halve belading kleding schoon. Het Anti-Allergie programma verwijdert pollen en dierenharen, waardoor je huidirritatie vermindert en ook de babykleertjes hygiënisch schoon wast. De AI DD past de trommelbewegingen automatisch aan op het type wasgoed, waardoor je kleding langer mooi blijft.

Minpunten
  • Heeft geen automatische wasmiddeldosering om de juiste hoeveelheid wasmiddel toe te voegen.

Veelgestelde vragen over LG GC3V509S2 TurboWash 59

LG GC3V509S2 TurboWash 59 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 85 cm
Breedte: 60 cm
Diepte: 56,5 cm

LG GC3V509S2 TurboWash 59 heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van LG GC3V509S2 TurboWash 59 is Middenklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

LG GC3V509S2 TurboWash 59 heeft een vulgewicht van 9 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van LG GC3V509S2 TurboWash 59 is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

LG GC3V509S2 TurboWash 59 kan via de app bediend worden: Ja.