LG GC3V409N5

LG GC3V409N5

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over LG GC3V409N5 voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van LG GC3V409N5. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties LG GC3V409N5

Merk

LG

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

A

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Basisklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 56,5 cm

Omschrijving van LG GC3V409N5

De LG GC3V409N5 is een zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse A, wat betekent dat hij weinig energie verbruikt. Daarnaast is deze wasmachine ook erg stil, waardoor je hem zelfs kunt aanzetten terwijl je slaapt. Dit is mogelijk dankzij de koolborstelloze Direct Drive motor, die een maximaal geluidsniveau van slechts 71 decibel bereikt. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat de wasmachine je nachtrust verstoort. Met een vulgewicht van 9 kilogram biedt deze wasmachine voldoende ruimte voor al je beddengoed. En om ervoor te zorgen dat je beddengoed extra schoon wordt, is er een speciaal stoomprogramma dat bacteriën en allergenen verwijdert. Dit is vooral handig als je een gevoelige huid hebt of allergisch bent voor bijvoorbeeld dierenharen of pollen. Bovendien kun je kiezen uit verschillende programma's, zoals voor donsdekens, sportkleding of fijne was. Wat deze wasmachine echt uniek maakt, is de AI DD motor. Deze motor past de instellingen automatisch aan op basis van de stof, wat ervoor zorgt dat je favoriete outfit langer mooi blijft. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat je kleding beschadigd raakt tijdens het wassen. Kortom, de LG GC3V409N5 is een energiezuinige en stille wasmachine met verschillende programma's en handige functies om je kleding zo goed mogelijk te verzorgen.

Pluspunten
  • Het Steam+ programma elimineert pollen en dierenharen, wat leidt tot vermindering van huidirritatie en het hygiënisch schoon wassen van babykleertjes. De AI DD motor detecteert de zachtheid van de stof en past de trommelbewegingen hierop aan. Dankzij de Direct Drive motor zonder koolborstels ervaar je minder trillingen en geluidsoverlast.

Minpunten
  • Heeft geen TurboWash-functie om een halve belading in 59 minuten schoon te maken.

Veelgestelde vragen over LG GC3V409N5

LG GC3V409N5 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 85 cm
Breedte: 60 cm
Diepte: 56,5 cm

LG GC3V409N5 heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van LG GC3V409N5 is Basisklasse.

De bouwkwaliteit is Middenklasse.

LG GC3V409N5 heeft een vulgewicht van 9 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse A en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van LG GC3V409N5 is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

LG GC3V409N5 kan via de app bediend worden: Nee.