LG GC3V309N4

LG GC3V309N4

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over LG GC3V309N4 voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van LG GC3V309N4. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties LG GC3V309N4

Merk

LG

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Basisklasse

Energieklasse

B

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 56,5 cm

Omschrijving van LG GC3V309N4

De LG GC3V309N4 is een energiezuinige wasmachine die ontworpen is om grote ladingen beddengoed en kleding te wassen. Met de koolborstelloze Direct Drive motor geniet je van een stillere werking en verminderde trillingen, terwijl de levensduur van de machine wordt verlengd. Met maar liefst 14 wasprogramma's biedt deze wasmachine voor elk type wasgoed de ideale oplossing. Met het Quick 30 programma kun je snel licht bevuilde kleding opfrissen, terwijl de Stain Care functie zorgt voor een grondige verwijdering van hardnekkige vlekken. Deze functie verhoogt geleidelijk de watertemperatuur, waardoor verschillende soorten vlekken effectief worden verwijderd. De 6 Motion technologie van deze wasmachine zorgt ervoor dat de trommelbewegingen automatisch worden aangepast aan het type wasgoed, waardoor je kleding altijd optimaal beschermd blijft. Met de handige app op je telefoon kun je de wasmachine eenvoudig bedienen. Of je nu thuis bent of onderweg, je kunt altijd de status van je wasprogramma's controleren en deze aanpassen naar je wensen. Met de LG GC3V309N4 ben je verzekerd van een efficiënte en betrouwbare waservaring, met het beste resultaat voor al je wasgoed.

Pluspunten
  • De AI DD past automatisch de trommelbewegingen aan op basis van het type wasgoed, waardoor je kleding langer mooi blijft. Met een ruime trommelinhoud van 9 kilogram kun je meer was in één keer doen. Dankzij de koolborstelloze Direct Drive motor heb je minder last van trillingen en geluid.

Minpunten
  • Heeft geen TurboWash-programma om een halve lading in 59 minuten schoon te wassen. Heeft geen Steam+ programma om je was grondig met stoom te reinigen en huidirritatie bij een allergie, zoals pollenallergie, te verminderen.

Veelgestelde vragen over LG GC3V309N4

LG GC3V309N4 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 85 cm
Breedte: 60 cm
Diepte: 56,5 cm

LG GC3V309N4 heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van LG GC3V309N4 is Basisklasse.

De bouwkwaliteit is Basisklasse.

LG GC3V309N4 heeft een vulgewicht van 9 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse B.

De algemene wasprogramma’s van LG GC3V309N4 is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

LG GC3V309N4 kan via de app bediend worden: Nee.