LG GC3R309S3

LG GC3R309S3

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over LG GC3R309S3 voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van LG GC3R309S3. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties LG GC3R309S3

Merk

LG

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Synthetisch

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Middenklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 55 cm

Omschrijving van LG GC3R309S3

De LG GC3R309S3 zorgt ervoor dat je beddengoed en handdoeken extra schoon worden dankzij het stoomprogramma. Dit programma verwijdert niet alleen bacteriën, maar ook allergenen, waardoor deze wasmachine ook zeer geschikt is voor mensen met een gevoelige huid. Met een vulgewicht van 9 kilogram kun je in één keer een grote lading was schoonmaken. En dat alles op een zeer energiezuinige manier, want deze wasmachine heeft energieklasse A. Maak je geen zorgen over lawaai, want deze machine heeft een maximaal geluidsniveau van slechts 71 decibel. Hierdoor kun je de wasmachine zonder problemen aanzetten terwijl je aan het thuiswerken bent of terwijl je slaapt. Daarnaast zorgt het AI Wash-programma ervoor dat je kleding langer mooi blijft. Het past de trommelbeweging aan op de stof, waardoor je kleding optimaal wordt behandeld. En maak je geen zorgen over mogelijke lekkages, want deze wasmachine is voorzien van verschillende soorten waterbeveiliging. Dit betekent dat de watertoevoer automatisch wordt afgesloten bij een lekkage, waardoor je de wasmachine zelfs op je nieuwe vloer kunt zetten zonder je zorgen te maken. Met de LG GC3R309S3 krijg je niet alleen schone was, maar ook gebruiksgemak en gemoedsrust.

Pluspunten
  • Dankzij de koolborstelloze Direct Drive motor is het wassen extra stil met een maximum van 71 decibel. Het stoomprogramma verwijdert pollen en dierenharen, wat huidirritatie vermindert en ervoor zorgt dat je babykleertjes hygiënisch schoon worden. Dankzij energieklasse A bespaar je tot € 290,- op je energiekosten gedurende de levensduur.

Minpunten
  • Heeft geen TurboWash 39 om een halve belading in 39 minuten schoon te wassen. Heeft geen ezDispense om je wasmiddel automatisch te doseren.

Veelgestelde vragen over LG GC3R309S3

LG GC3R309S3 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 85 cm
Breedte: 60 cm
Diepte: 55 cm

LG GC3R309S3 heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van LG GC3R309S3 is Middenklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

LG GC3R309S3 heeft een vulgewicht van 9 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van LG GC3R309S3 is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Synthetisch.

LG GC3R309S3 kan via de app bediend worden: Nee.