LG F4WR3511S0W Steam

  • Home
  • LG F4WR3511S0W Steam

LG F4WR3511S0W Steam

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over LG F4WR3511S0W Steam voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van LG F4WR3511S0W Steam. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties LG F4WR3511S0W Steam

Merk

LG

Vulgewicht

11 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Middenklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 55 cm

Omschrijving van LG F4WR3511S0W Steam

Met de LG F4WR3511S0W Steam wasmachine kun je op een energiezuinige manier grote hoeveelheden wasgoed schoonmaken. Deze machine heeft een indrukwekkend vulgewicht van 11 kilogram, waardoor je moeiteloos grote ladingen kleding en beddengoed in één keer kunt wassen. Het handige EZDispense systeem zorgt ervoor dat de wasmachine automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel toevoegt aan elke wasbeurt, zodat je nooit te veel gebruikt. De slimme AI DD motor van deze wasmachine past de trommelbewegingen aan op de stof van je kleding, waardoor zelfs delicate items zoals zijden blouses langer meegaan. Als je last hebt van allergieën voor pollen en dierenharen, kun je gebruik maken van het speciale allergieën programma. De stoomfunctie verwijdert deze allergenen effectief uit je kleding, waardoor je jeuk en huidirritatie voorkomt. Met de handige draaiknop kun je eenvoudig het juiste programma selecteren, of het nu gaat om katoen, sportkleding of jeans. Met de LG F4WR3511S0W Steam wasmachine wordt wassen een stuk gemakkelijker en efficiënter. Geniet van schone en frisse kleding zonder gedoe, terwijl je ook nog eens energie bespaart.

Pluspunten
  • Dankzij de borstelloze Direct Drive-motor heb je minder last van trillingen en geluid. Met ezDispense doseer je je wasmiddel automatisch, waardoor je kleding langer mooi blijft. Het stoomprogramma verwijdert pollen en dierenharen, wat huidirritatie vermindert en ervoor zorgt dat je zelfs babykleertjes hygiënisch schoon wast.

Minpunten
  • Heeft geen TurboWash 59 om een halve belading schoon te wassen in 59 minuten.

Veelgestelde vragen over LG F4WR3511S0W Steam

LG F4WR3511S0W Steam kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 85 cm
Breedte: 60 cm
Diepte: 55 cm

LG F4WR3511S0W Steam heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van LG F4WR3511S0W Steam is Middenklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

LG F4WR3511S0W Steam heeft een vulgewicht van 11 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van LG F4WR3511S0W Steam is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Wol.

LG F4WR3511S0W Steam kan via de app bediend worden: Nee.