LG F4WR3509S0W Steam

  • Home
  • LG F4WR3509S0W Steam

LG F4WR3509S0W Steam

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over LG F4WR3509S0W Steam voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van LG F4WR3509S0W Steam. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties LG F4WR3509S0W Steam

Merk

LG

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Middenklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 55 cm

Omschrijving van LG F4WR3509S0W Steam

De LG F4WR3509S0W Steam is een wasmachine die jouw kleding beschermt als geen ander, dankzij de geavanceerde AI DD motor. Deze motor analyseert de zachtheid van de stof en past automatisch de juiste instellingen toe, zodat zelfs je meest delicate kledingstukken veilig gewassen kunnen worden. Denk aan je favoriete blouse of die zachte trui waar je zo dol op bent. Maar dat is niet alles, deze wasmachine is ook uitgerust met EZDispense, een handig systeem dat de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter doseert. Hierdoor verspil je nooit meer te veel product en blijft je kleding langer mooi. Met een vulgewicht van 9 kilogram kun je grote ladingen zoals beddengoed in één keer wassen, waardoor je kostbare tijd bespaart. En als je op zoek bent naar een extra hygiënische waservaring, dan is het stoomprogramma van deze LG wasmachine perfect voor jou. Het stoomprogramma verwijdert grondig alle bacteriën en allergenen uit je wasgoed, waardoor je geen last meer hebt van jeuk bij een gevoelige huid. Met de LG F4WR3509S0W Steam geniet je niet alleen van schone kleding, maar ook van een optimale bescherming en hygiëne.

Pluspunten
  • Dankzij de koolborstelloze Direct Drive motor ervaar je minder trillingen en geluid. Met ezDispense doseer je automatisch je wasmiddel, waardoor je kleding langer mooi blijft. Het stoomprogramma verwijdert pollen en dierenharen, wat zorgt voor minder huidirritatie en hygiënisch schone babykleertjes.

Minpunten
  • Heeft geen TurboWash 59 om een halve belading in 59 minuten schoon te maken.

Veelgestelde vragen over LG F4WR3509S0W Steam

LG F4WR3509S0W Steam kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 85 cm
Breedte: 60 cm
Diepte: 55 cm

LG F4WR3509S0W Steam heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van LG F4WR3509S0W Steam is Middenklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

LG F4WR3509S0W Steam heeft een vulgewicht van 9 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van LG F4WR3509S0W Steam is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Wol.

LG F4WR3509S0W Steam kan via de app bediend worden: Nee.