LG F4WM309S0 Steam

  • Home
  • LG F4WM309S0 Steam

LG F4WM309S0 Steam

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over LG F4WM309S0 Steam voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van LG F4WM309S0 Steam. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties LG F4WM309S0 Steam

Merk

LG

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

Algemene wasprogramma’s

Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Basisklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Afmetingen

Hoogte: 84,5 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 58,2 cm

Omschrijving van LG F4WM309S0 Steam

Met de LG F4WM309S0 Steam wasmachine zorg je ervoor dat jouw wasgoed niet alleen schoon, maar ook extra hygiënisch wordt. Dankzij het speciale stoomprogramma wordt jouw kleding grondig gereinigd en worden allergenen effectief verwijderd. Dit is met name handig voor babykleding of wanneer je last hebt van allergieën. Tijdens het wassen voegt de machine stoom toe, waardoor pollen en dierenharen goed worden weggespoeld. Zo kun je met een gerust hart genieten van fris en schoon wasgoed. De LG F4WM309S0 Steam heeft een vulgewicht van maar liefst 9 kilogram, waardoor je genoeg ruimte hebt voor een flinke lading kleren, beddengoed of handdoeken. Bovendien is de wasmachine energiezuinig met energieklasse A, waardoor je niet alleen bespaart op energiekosten, maar ook een positieve bijdrage levert aan het milieu. Over de levensduur van de machine bespaar je zelfs tot wel € 290,-. Met de 15 verschillende wasprogramma's kun je eenvoudig een programma kiezen dat perfect past bij jouw behoeften, of het nu gaat om wollen truien, spijkerbroeken of donkere T-shirts. En als je snel schone kleren nodig hebt, kun je gebruik maken van het Quick 60 programma. Met de LG F4WM309S0 Steam wasmachine ben je verzekerd van een grondig schone was en gemak in gebruik.

Pluspunten
  • Het stoomprogramma verwijdert pollen en dierenharen, wat leidt tot verminderde huidirritatie en bovendien zorgt voor hygiënisch schone babykleertjes. Een zeer zuinige wasmachine met energieklasse A. Met de ruime trommelinhoud van 9 kilogram kun je meer was in één keer doen.

Minpunten
  • Heeft geen TurboWash 59 om een halve belading in 59 minuten schoon te maken.

Veelgestelde vragen over LG F4WM309S0 Steam

LG F4WM309S0 Steam kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84,5 cm
Breedte: 60 cm
Diepte: 58,2 cm

LG F4WM309S0 Steam heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma

De waskwaliteit van LG F4WM309S0 Steam is Basisklasse.

De bouwkwaliteit is Basisklasse.

LG F4WM309S0 Steam heeft een vulgewicht van 9 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van LG F4WM309S0 Steam is voor: Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

LG F4WM309S0 Steam kan via de app bediend worden: Nee.