Hoover HWP 48AMBC/1-S

  • Home
  • Hoover HWP 48AMBC/1-S

Hoover HWP 48AMBC/1-S

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Hoover HWP 48AMBC/1-S voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Hoover HWP 48AMBC/1-S. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Hoover HWP 48AMBC/1-S

Merk

Hoover

Vulgewicht

8 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, [Beladingssensor]

Bediening via app

Ja

Waskwaliteit

Basisklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 54 cm

Omschrijving van Hoover HWP 48AMBC/1-S

Met de Hoover H-500 HWP 48AMBC/1-S bespaar je niet alleen water en energie, maar ook tijd. Deze wasmachine heeft een vulgewicht van 8 kilogram, waardoor je zowel kleine als grotere wasbeurten kunt doen voor 2 of 3 personen. Dankzij de beladingssensoren meet de machine automatisch de hoeveelheid was in de trommel en past het water- en energieverbruik daarop aan. Op deze manier hoef je geen energie te verspillen als je een kleine was doet. Deze wasmachine biedt maar liefst 13 verschillende wasprogramma's, zodat je altijd het juiste programma kunt kiezen. Of het nu gaat om sportkleding, babykleding of wol, deze machine heeft voor elke soort was een geschikt programma. Daarnaast is er ook een speciaal anti-allergieprogramma beschikbaar. Als je gevoelig bent voor allergenen, kan dit programma op 60 graden Celsius draaien om huisstofmijt en pollen uit je was te verwijderen. Op deze manier verminder je huidirritatie en zorg je voor schone en frisse kleding. Met de Hoover H-500 HWP 48AMBC/1-S haal je een energiezuinige en veelzijdige wasmachine in huis. Bespaar tijd, water en energie terwijl je geniet van schone en frisse kleding.

Pluspunten
  • Met de hOn app scan je het waslabel van je kleding, vind je direct het juiste wasprogramma en ontvang je een melding wanneer je was schoon is. Het Power Care systeem verdeelt het wasmiddel gelijkmatig over je was, waardoor je extra grondig wast. Een zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse A.

Minpunten
  • Zonder waterbeveiliging zal de watertoevoer niet automatisch worden afgesloten bij een defect of storing.

Veelgestelde vragen over Hoover HWP 48AMBC/1-S

Hoover HWP 48AMBC/1-S kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 85 cm
Breedte: 60 cm
Diepte: 54 cm

Hoover HWP 48AMBC/1-S heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Hoover HWP 48AMBC/1-S is Basisklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

Hoover HWP 48AMBC/1-S heeft een vulgewicht van 8 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van Hoover HWP 48AMBC/1-S is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Hoover HWP 48AMBC/1-S kan via de app bediend worden: Ja.