Hoover HWE4 47AMBS/1-S

 • Home
 • Hoover HWE4 47AMBS/1-S

Hoover HWE4 47AMBS/1-S

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Hoover HWE4 47AMBS/1-S voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Hoover HWE4 47AMBS/1-S. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Hoover HWE4 47AMBS/1-S

Merk

Hoover

Vulgewicht

7 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, [Beladingssensor]

Bediening via app

Ja

Waskwaliteit

Basisklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 48 cm

Omschrijving van Hoover HWE4 47AMBS/1-S

De Hoover HWE4 47AMBS/1-S is een buitengewoon efficiënte wasmachine met energieklasse A. Dankzij deze machine bespaar je maar liefst € 290,- op je energierekening gedurende de gemiddelde levensduur. Met een vulgewicht van 7 kilogram is deze wasmachine perfect voor kleine wasjes, zoals kleding voor één persoon. Met de handige draaiknop kun je eenvoudig het gewenste programma selecteren, zoals katoen, wol of sportkleding. Wat deze wasmachine echt bijzonder maakt, is het anti-allergie programma. Hiermee kun je babykleertjes extra hygiënisch wassen. Dit programma wast namelijk een aantal minuten boven de 60 graden Celsius, waardoor bacteriën en allergenen, zoals dierenharen en pollen, effectief worden verwijderd. Daarnaast is dit programma ook ideaal voor handdoeken en beddengoed. Met het snelprogramma kun je zelfs een halfvolle trommel binnen één uur schoonwassen. En als je een hekel hebt aan strijken, kun je de stoomfunctie inschakelen. Hierdoor zul je veel minder last hebben van kreukels in je kleding. Met de Hoover HWE4 47AMBS/1-S haal je niet alleen een energiezuinige wasmachine in huis, maar ook een machine die je veel tijd en moeite bespaart. Met verschillende programma's en handige functies kun je jouw wasgoed op de meest efficiënte en hygiënische manier schoonmaken. De perfecte wasmachine voor het hele gezin!

Pluspunten
 • 1

  .

  Dankzij de koolborstelloze Eco-Power Inverter motor ervaar je minder trillingen. 2

  .

  De actieve stoomfunctie van Active Steam vermindert kreukels en nare geurtjes met stoom. 3

  .

  Met het anti-allergie programma verwijder je bacteriën, dierenharen en pollen door langer op hoge temperatuur te wassen.

Minpunten
 • Heeft een vulgewicht van 7 kilogram, wat lager is dan vergelijkbare wasmachines. Met een diepte van 53 centimeter is het niet mogelijk om je droger met een tussenstuk op de wasmachine te plaatsen.

Veelgestelde vragen over Hoover HWE4 47AMBS/1-S

Hoover HWE4 47AMBS/1-S kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 85 cm
Breedte: 60 cm
Diepte: 48 cm

Hoover HWE4 47AMBS/1-S heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Hoover HWE4 47AMBS/1-S is Basisklasse.

De bouwkwaliteit is Basisklasse.

Hoover HWE4 47AMBS/1-S heeft een vulgewicht van 7 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van Hoover HWE4 47AMBS/1-S is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Hoover HWE4 47AMBS/1-S kan via de app bediend worden: Ja.