Hoover HWE 49AMBS/1-S

  • Home
  • Hoover HWE 49AMBS/1-S

Hoover HWE 49AMBS/1-S

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Hoover HWE 49AMBS/1-S voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Hoover HWE 49AMBS/1-S. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Hoover HWE 49AMBS/1-S

Merk

Hoover

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, [Beladingssensor]

Bediening via app

Ja

Waskwaliteit

Basisklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 53 cm

Omschrijving van Hoover HWE 49AMBS/1-S

Met de Hoover HWE 49AMBS/1-S kun je nu een grote lading beddengoed van maar liefst 9 kilogram in één keer grondig schoon wassen. Deze wasmachine heeft een energieklasse A, wat betekent dat hij zeer energiezuinig is. Zo kun je zonder zorgen genieten van een schone was, terwijl je ook nog eens energie bespaart. Met behulp van de hOn app kun je gemakkelijk de voortgang van het wasprogramma volgen op je telefoon. Zo hoef je niet steeds naar de wasmachine te lopen om te controleren hoelang het nog duurt voordat je was schoon is. Daarnaast biedt de Hoover HWE 49AMBS/1-S maar liefst 13 verschillende wasprogramma's waaruit je kunt kiezen. Of je nu fijne was of wol wilt wassen, deze wasmachine heeft voor elk type kleding het juiste programma. Naast de standaard wasprogramma's heeft deze machine ook een handig anti-allergie programma. Hiermee wast de machine een aantal minuten op een temperatuur van minimaal 60 graden Celsius, waardoor allergenen zoals pollen en dierenharen effectief worden verwijderd. Zo kun je genieten van een schone en frisse was, zelfs als je last hebt van allergieën. Bovendien beschikt de Hoover HWE 49AMBS/1-S over een stoomfunctie, waarmee je kreukels kunt verminderen en dus strijkwerk kunt besparen. Tot slot zorgt het Power Care systeem ervoor dat je kleding grondig wordt gereinigd, dankzij het wasmiddel dat gelijkmat.

Pluspunten
  • Met de hOn-app scan je het wasetiket van je kleding, vind je direct het juiste wasprogramma en ontvang je een melding wanneer je was schoon is. Het Power Care-systeem verspreidt het wasmiddel over je wasgoed, waardoor je extra grondig wast. Zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse A.

Minpunten
  • Zonder waterbeveiliging zal de watertoevoer niet automatisch afsluiten bij een defect of storing.

Veelgestelde vragen over Hoover HWE 49AMBS/1-S

Hoover HWE 49AMBS/1-S kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 85 cm
Breedte: 60 cm
Diepte: 53 cm

Hoover HWE 49AMBS/1-S heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Hoover HWE 49AMBS/1-S is Basisklasse.

De bouwkwaliteit is Basisklasse.

Hoover HWE 49AMBS/1-S heeft een vulgewicht van 9 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van Hoover HWE 49AMBS/1-S is voor: Fijne was, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Hoover HWE 49AMBS/1-S kan via de app bediend worden: Ja.