Bosch WUU28T40NL

  • Home
  • Bosch WUU28T40NL

Bosch WUU28T40NL

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Bosch WUU28T40NL voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Bosch WUU28T40NL. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Bosch WUU28T40NL

Merk

Bosch

Vulgewicht

8 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Basisklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 84,5 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 63,2 cm

Omschrijving van Bosch WUU28T40NL

Met de Bosch WUU28T40NL wasmachine kun je energiezuinig en snel je wasgoed reinigen. Deze machine heeft een vulgewicht van 8 kilogram, waardoor je zowel grote als kleine ladingen kunt wassen. Dankzij de SpeedPerfect functie kun je je wasgoed tot wel 65% sneller schoon krijgen. Ideaal voor wanneer je snel schone kleding nodig hebt. Daarnaast is deze machine ook geschikt voor mensen met allergieën. Met de Hygiene Plus functie kun je extra spoelbeurten toevoegen en op een hoge temperatuur wassen, wat ideaal is voor mensen met bijvoorbeeld allergieën voor dierenharen of pollen. Hierdoor zul je minder last hebben van huidirritatie na het wassen. De Bosch WUU28T40NL is niet alleen krachtig en efficiënt, maar ook stil. Tijdens het centrifugeren produceert deze machine slechts 70 decibel geluid, waardoor je amper merkt dat de machine aanstaat. Dit betekent dat je de machine zelfs `s avonds kunt gebruiken zonder last te hebben van het geluid. Kortom, met de Bosch WUU28T40NL krijg je een energiezuinige, snelle en stille wasmachine die perfect is voor elk huishouden.

Pluspunten
  • Met het Hygiene Plus programma worden dierenharen en pollen uit je kleding verwijderd door de hogere temperatuur, waardoor je minder last hebt van jeuk. Een zeer zuinige wasmachine met energieklasse A. Wast extra stil met een geluidsniveau van slechts 70 decibel tijdens het centrifugeren.

Minpunten
  • Heeft geen i-DOS-functie om je wasmiddel automatisch te doseren. Heeft geen Iron Assist-functie, waardoor je stoom niet kunt gebruiken om kreuken te verminderen.

Veelgestelde vragen over Bosch WUU28T40NL

Bosch WUU28T40NL kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84,5 cm
Breedte: 59,8 cm
Diepte: 63,2 cm

Bosch WUU28T40NL heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Bosch WUU28T40NL is Basisklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

Bosch WUU28T40NL heeft een vulgewicht van 8 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van Bosch WUU28T40NL is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Bosch WUU28T40NL kan via de app bediend worden: Nee.