Bosch WNA14420NL - 9/6 kg

  • Home
  • Bosch WNA14420NL - 9/6 kg

Bosch WNA14420NL - 9/6 kg

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Bosch WNA14420NL - 9/6 kg voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Bosch WNA14420NL - 9/6 kg. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Bosch WNA14420NL - 9/6 kg

Merk

Bosch

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Beladingssensor, Beschermende trommel, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende wasmiddellade

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Topklasse

Energieklasse

E

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 84,8 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 63,6 cm

Omschrijving van Bosch WNA14420NL - 9/6 kg

De Bosch WNA14420NL was-droogcombinatie biedt een indrukwekkende wascapaciteit van 9 kilogram en een droogcapaciteit van 6 kilogram. Met zoveel ruimte kun je gemakkelijk grote hoeveelheden wasgoed aan, waardoor je tijd en moeite bespaart. Met een keuze uit maar liefst 11 verschillende wasprogramma's kun je al je kleding en beddengoed grondig en efficiënt wassen. Het Wash & Dry programma is perfect voor het wassen en drogen van kleinere ladingen wasgoed. Met dit programma kun je in slechts 60 minuten je favoriete outfit schoon en droog hebben, zodat je direct klaar bent om te gaan. En om het strijkwerk tot een minimum te beperken, kun je gebruik maken van de Iron Assist functie tijdens het drogen. Dit zorgt ervoor dat je kleding minder gekreukt uit de machine komt, waardoor je minder tijd hoeft te besteden aan het strijken. Daarnaast biedt de Bosch WNA14420NL ook het AllergyPlus programma, dat je beddengoed extra grondig reinigt op een hoge temperatuur. Hierdoor worden allergenen effectief verwijderd, waardoor je kunt genieten van een schone en allergie-vrije nachtrust. En als je haast hebt, kun je altijd gebruik maken van de SpeedPerfect functie om je wasprogramma te versnellen. Met deze was-droogcombinatie van Bosch ben je verzekerd van optimale prestaties en gebruiksgemak.

Pluspunten
  • - Het AutoDry systeem zorgt ervoor dat je wasgoed niet krimpt tijdens het drogen dankzij vochtigheidssensoren. - Je kunt meer wasgoed in één keer wassen dankzij de grote trommel van 9 kilogram. - Je bent goed beschermd tegen waterschade met een bodemsensor, slangbeveiliging en overloopbeveiliging.

Minpunten
  • Met een droogcapaciteit van maximaal 6 kilogram droog je minder natte was in één keer.

Veelgestelde vragen over Bosch WNA14420NL - 9/6 kg

Bosch WNA14420NL - 9/6 kg kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84,8 cm
Breedte: 59,8 cm
Diepte: 63,6 cm

Bosch WNA14420NL - 9/6 kg heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Anti-vibratie functie, Beladingssensor, Beschermende trommel, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende wasmiddellade

De waskwaliteit van Bosch WNA14420NL - 9/6 kg is Topklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

Bosch WNA14420NL - 9/6 kg heeft een vulgewicht van 9 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse E.

De algemene wasprogramma’s van Bosch WNA14420NL - 9/6 kg is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Bosch WNA14420NL - 9/6 kg kan via de app bediend worden: Nee.