Bosch WGG244Z5NL

  • Home
  • Bosch WGG244Z5NL

Bosch WGG244Z5NL

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Bosch WGG244Z5NL voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Bosch WGG244Z5NL. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Bosch WGG244Z5NL

Merk

Bosch

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Middenklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Afmetingen

Hoogte: 84,8 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 63,6 cm

Omschrijving van Bosch WGG244Z5NL

De Bosch WGG244Z5NL (serie 6) is de ideale wasmachine voor iedereen die graag tijd en energie bespaart bij het strijken van kleding. Dankzij de innovatieve Iron Assist stoomfunctie worden maar liefst de helft van alle kreukels verminderd. Met dit handige programma kun je tot wel 5 overhemden tegelijkertijd stomen in de trommel, waardoor je veel sneller klaar bent met strijken. Deze wasmachine biedt ook voldoende ruimte voor al je beddengoed, dankzij het royale vulgewicht van 9 kilogram. Je kunt je was dus gerust een paar dagen opstapelen voordat je de machine aanzet. Daarnaast heb je de keuze uit diverse programma's, waaronder speciale programma's voor katoen, fijne was en jeans. Wil je nog meer tijd besparen? Maak dan gebruik van de SpeedPerfect functie, waarmee je het wasprogramma kunt inkorten en dus sneller schone was hebt. Deze wasmachine is niet alleen efficiënt, maar ook zeer energiezuinig met energieklasse A. Dit betekent dat je niet alleen geld bespaart op je energierekening, maar ook een positieve bijdrage levert aan het milieu. Daarnaast is de wasmachine voorzien van een Eco Silence Drive motor, waardoor hij relatief stil is. Zo kun je de machine zelfs 's nachts of tijdens het werken vanuit huis gebruiken zonder dat je gestoord wordt. Met de Bosch WGG244Z5NL wordt het doen van de was een stuk gemakkelijker en efficiënter!

Pluspunten
  • Dankzij de stoomfunctie van Iron Assist, fris je je kleding op en hoef je minder te strijken. Met SpeedPerfect was je tot 65% sneller, met hetzelfde wasresultaat. Deze wasmachine is zeer zuinig en heeft energieklasse A.

Minpunten
  • Beschik niet over i-DOS om je wasmiddel automatisch te doseren. Je bedient de wasmachine niet op afstand met een app.

Veelgestelde vragen over Bosch WGG244Z5NL

Bosch WGG244Z5NL kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84,8 cm
Breedte: 59,8 cm
Diepte: 63,6 cm

Bosch WGG244Z5NL heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Bosch WGG244Z5NL is Middenklasse.

De bouwkwaliteit is Middenklasse.

Bosch WGG244Z5NL heeft een vulgewicht van 9 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van Bosch WGG244Z5NL is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Bosch WGG244Z5NL kan via de app bediend worden: Nee.