Bosch WGG244F5NL i-DOS

  • Home
  • Bosch WGG244F5NL i-DOS

Bosch WGG244F5NL i-DOS

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Bosch WGG244F5NL i-DOS voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Bosch WGG244F5NL i-DOS. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Bosch WGG244F5NL i-DOS

Merk

Bosch

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Topklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Afmetingen

Hoogte: 84,8 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 63,6 cm

Omschrijving van Bosch WGG244F5NL i-DOS

De Bosch WGG244F5NL i-DOS (serie 6) zorgt ervoor dat je nooit meer te veel wasmiddel gebruikt. Deze slimme wasmachine doseert namelijk automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel voor elke wasbeurt. Hierdoor blijft je kleding langer mooi en bespaar je op wasmiddel, water en energie. Maar dat is niet alles! Deze wasmachine biedt ook het handige Iron Assist programma, waarmee je tot wel 50% van de kreukels kunt verminderen dankzij de krachtige stoomfunctie. Perfect voor het verzorgen van je favoriete overhemden of shirts. Met een vulgewicht van maar liefst 9 kilogram is er genoeg ruimte in de trommel voor een grote lading wasgoed. Je kunt dus gemakkelijk de was van een hele week in één keer doen. En dankzij de energieklasse A is deze wasmachine ook nog eens zeer energiezuinig. Zelfs als je thuiswerkt of slaapt, kun je de wasautomaat zonder zorgen aanzetten. De Eco Silence Drive motor, die werkt zonder koolborstels, zorgt namelijk voor een geluidsniveau van maximaal 71 decibel. Dit maakt de Bosch WGG244F5NL i-DOS een relatief stille wasmachine die je ongestoord je gang kunt laten gaan.

Pluspunten
  • i-DOS doseert automatisch je wasmiddel en wasverzachter, waardoor je wasgoed langer mooi blijft. Dankzij de Iron Assist stoomfunctie, die kreukels vermindert, ben je sneller klaar met strijken. Met SpeedPerfect was je tot 65% sneller, met hetzelfde wasresultaat.

Minpunten
  • Je bedient de wasmachine niet op afstand met behulp van een app. Het beschikt niet over het 4D Wash System om het wasmiddel gelijkmatig over je was te verspreiden.

Veelgestelde vragen over Bosch WGG244F5NL i-DOS

Bosch WGG244F5NL i-DOS kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84,8 cm
Breedte: 59,8 cm
Diepte: 63,6 cm

Bosch WGG244F5NL i-DOS heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Bosch WGG244F5NL i-DOS is Topklasse.

De bouwkwaliteit is Middenklasse.

Bosch WGG244F5NL i-DOS heeft een vulgewicht van 9 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van Bosch WGG244F5NL i-DOS is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Bosch WGG244F5NL i-DOS kan via de app bediend worden: Nee.