Bosch WGG244ARNL i-DOS

  • Home
  • Bosch WGG244ARNL i-DOS

Bosch WGG244ARNL i-DOS

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Bosch WGG244ARNL i-DOS voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Bosch WGG244ARNL i-DOS. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Bosch WGG244ARNL i-DOS

Merk

Bosch

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Topklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 84,8 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 63,6 cm

Omschrijving van Bosch WGG244ARNL i-DOS

De Bosch WGG244ARNL i-DOS is een grijze wasmachine uit de serie 6 die ervoor zorgt dat je favoriete outfits langer mooi blijven. Met het i-DOS systeem doseert de wasautomaat automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter, zodat je altijd precies genoeg gebruikt en water en energie bespaart. Met een vulgewicht van 9 kilogram heb je voldoende ruimte voor grote ladingen was, zoals beddengoed of de was van een hele week. Deze wasmachine biedt ook handige functies zoals het Hygiene Plus wasprogramma, dat ideaal is voor mensen met allergieën voor dierenharen of pollen. Met dit programma was je op een hogere temperatuur en wordt je kleding hygiënisch schoon. Heb je haast en wil je snel schone kleren? Gebruik dan de SpeedPerfect functie en verkort je wasprogramma met wel 65% van de tijd. Daarnaast zorgt deze wasmachine voor een rustige omgeving, dankzij het lage geluidsniveau. Dit is vooral handig als je thuis werkt of slaapt. Met de Bosch WGG244ARNL i-DOS haal je een geavanceerde en gebruiksvriendelijke wasmachine in huis, die ervoor zorgt dat je kleding langer mooi blijft en je efficiënter kunt wassen.

Pluspunten
  • i-DOS doseert automatisch je wasmiddel en wasverzachter, waardoor je wasgoed langer mooi blijft. Met het Hygiene Plus programma verdwijnen dierenharen en pollen door de hogere temperatuur uit je kleding en heb je minder last van jeuk. Een zeer zuinige wasmachine met energieklasse A.

Minpunten
  • Je gebruikt geen app om de wasmachine te bedienen. Het heeft geen 4D Wash Systeem om het wasmiddel gelijkmatig over je was te verdelen.

Veelgestelde vragen over Bosch WGG244ARNL i-DOS

Bosch WGG244ARNL i-DOS kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84,8 cm
Breedte: 59,8 cm
Diepte: 63,6 cm

Bosch WGG244ARNL i-DOS heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Bosch WGG244ARNL i-DOS is Topklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

Bosch WGG244ARNL i-DOS heeft een vulgewicht van 9 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van Bosch WGG244ARNL i-DOS is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Bosch WGG244ARNL i-DOS kan via de app bediend worden: Nee.