Bosch WGG244ARNL + Bosch WQG235DRNL

  • Home
  • Bosch WGG244ARNL + Bosch WQG235DRNL

Bosch WGG244ARNL + Bosch WQG235DRNL

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Bosch WGG244ARNL + Bosch WQG235DRNL voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Bosch WGG244ARNL + Bosch WQG235DRNL. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Bosch WGG244ARNL + Bosch WQG235DRNL

Merk

Bosch

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Topklasse

Energieklasse

A+++

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 84,2 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 64,8 cm

Omschrijving van Bosch WGG244ARNL + Bosch WQG235DRNL

Met de Bosch WGG244ARNL + Bosch WQG235DRNL haal je een uiterst energiebesparende wasmachine en droger set in huis. De wasmachine heeft een ruime vulcapaciteit van 9 kilogram, waardoor je al je beddengoed in één keer kunt wassen. Dankzij de i-DOS automatische dosering gebruik je altijd precies de juiste hoeveelheid wasmiddel, waardoor je wasgoed langer mooi blijft. En als je haast hebt, kun je de SpeedPerfect functie inschakelen, waarmee je tot wel 65% sneller wast. Naast de standaard wasprogramma's biedt de Bosch WGG244ARNL + Bosch WQG235DRNL ook een speciaal 'Hygiene Plus' programma. Dit programma wast je kleding langer op een hogere temperatuur en verwijdert allergenen, zoals dierenharen en pollen. Zo ben je verzekerd van extra hygiënisch gewassen kleding. Daarnaast is deze wasmachine en droger set ook nog eens zeer energiezuinig. Met een energieklasse van A+++ bespaar je niet alleen op je energierekening, maar draag je ook bij aan een beter milieu. Kortom, met de Bosch WGG244ARNL + Bosch WQG235DRNL haal je een complete en duurzame wasoplossing in huis.

Pluspunten
  • Dankzij de energiezuinige klasse van beide apparaten bespaar je aanzienlijk op je energiekosten. Met i-DOS doseert de wasmachine automatisch je wasmiddel en wasverzachter. De wasdroger vergt minder onderhoud dankzij de zelfreinigende condensor.

Minpunten
  • Je kunt de wasmachine en wasdroger niet bedienen met behulp van een app.

Veelgestelde vragen over Bosch WGG244ARNL + Bosch WQG235DRNL

Bosch WGG244ARNL + Bosch WQG235DRNL kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84,2 cm
Breedte: 59,8 cm
Diepte: 64,8 cm

Bosch WGG244ARNL + Bosch WQG235DRNL heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor

De waskwaliteit van Bosch WGG244ARNL + Bosch WQG235DRNL is Topklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

Bosch WGG244ARNL + Bosch WQG235DRNL heeft een vulgewicht van 9 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse A+++.

De algemene wasprogramma’s van Bosch WGG244ARNL + Bosch WQG235DRNL is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Bosch WGG244ARNL + Bosch WQG235DRNL kan via de app bediend worden: Nee.