Bosch WGG244A5NL i-DOS

  • Home
  • Bosch WGG244A5NL i-DOS

Bosch WGG244A5NL i-DOS

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Bosch WGG244A5NL i-DOS voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Bosch WGG244A5NL i-DOS. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Bosch WGG244A5NL i-DOS

Merk

Bosch

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Topklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Afmetingen

Hoogte: 84,8 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 63,6 cm

Omschrijving van Bosch WGG244A5NL i-DOS

De Bosch WGG244A5NL uit de serie 6 doseert je wasmiddel automatisch met behulp van i-DOS, zodat je wasgoed langer mooi blijft. Deze slimme wasmachine voegt precies de juiste hoeveelheid wasmiddel toe, wat niet alleen beter is voor je kleding, maar ook zorgt voor een efficiëntere en zuinigere wasbeurt. Dankzij de EcoSilence Drive motor geniet je van een stille werking, waardoor je de machine zelfs kunt laten draaien terwijl je slaapt of thuiswerkt. Met energieklasse A is deze wasmachine zeer energiezuinig en bespaar je tot wel € 290,- aan energiekosten in de loop van 10 jaar. Met een vulgewicht van 9 kilogram biedt de Bosch WGG244A5NL voldoende ruimte voor al je beddengoed en kun je grote hoeveelheden was in één keer wassen. Wil je snel schone kleding hebben? Kies dan voor de SpeedPerfect functie. Met deze handige optie kun je tot wel 65% sneller wassen, zodat je op tijd klaar bent voor je volgende avontuur in de sportschool of waar dan ook. Deze wasmachine combineert innovatieve technologie met gebruiksgemak, zodat je altijd kunt genieten van perfect schone en frisse wasresultaten.

Pluspunten
  • i-DOS doseert automatisch je wasmiddel en wasverzachter, waardoor je wasgoed langer mooi blijft. Het anti-vlekkensysteem verwijdert veelvoorkomende vlekken, zoals olie en rode wijn. Met SpeedPerfect was je tot 65% sneller met hetzelfde wasresultaat.

Minpunten
  • Heeft geen Iron Assist-functie, waardoor stoom geen kreukels vermindert. Je kunt de wasmachine niet bedienen via een app.

Veelgestelde vragen over Bosch WGG244A5NL i-DOS

Bosch WGG244A5NL i-DOS kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84,8 cm
Breedte: 59,8 cm
Diepte: 63,6 cm

Bosch WGG244A5NL i-DOS heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Bosch WGG244A5NL i-DOS is Topklasse.

De bouwkwaliteit is Middenklasse.

Bosch WGG244A5NL i-DOS heeft een vulgewicht van 9 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van Bosch WGG244A5NL i-DOS is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Bosch WGG244A5NL i-DOS kan via de app bediend worden: Nee.