Bosch WGG14408NL

  • Home
  • Bosch WGG14408NL

Bosch WGG14408NL

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Bosch WGG14408NL voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Bosch WGG14408NL. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Bosch WGG14408NL

Merk

Bosch

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Basisklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 84,8 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 63,2 cm

Omschrijving van Bosch WGG14408NL

De Bosch WGG14408NL (serie 6) is een uiterst energiezuinige wasmachine met een energieklasse A. Hierdoor bespaar je gemiddeld tot wel € 290,- op je energiekosten gedurende de levensduur van het apparaat. Met een vulgewicht van 9 kilogram is deze wasmachine geschikt voor zowel kleine als grote huishoudens. Of je nu alleen woont of met z'n tweeën, je kunt nu de hele week was in één keer doen. Naast de ruime capaciteit biedt de Bosch WGG14408NL ook uitstekende schoonmaakprestaties. Dankzij het Hygiene Plus programma wordt je beddengoed grondig gereinigd. Dit programma wast op een hogere temperatuur en voegt een extra spoelbeurt toe, waardoor allergenen zoals dierenharen effectief worden verwijderd. Dit is vooral handig als je last hebt van een gevoelige huid. Bovendien kun je met de SpeedPerfect functie de wastijd tot wel 65% verkorten, waardoor je nog sneller kunt genieten van schone kleding. De Bosch WGG14408NL combineert dus energiezuinigheid met uitstekende prestaties en gemak. Met deze wasmachine bespaar je niet alleen geld op je energierekening, maar ben je ook verzekerd van grondig gereinigde kleding en beddengoed. Voeg daar nog de handige SpeedPerfect functie aan toe en je hebt de perfecte wasmachine voor elk huishouden.

Pluspunten
  • Met het Hygiene Plus-programma verdwijnen dierenharen en pollen uit je kleding dankzij de hogere temperatuur, zodat je minder last hebt van jeuk. Het anti-vlekkensysteem verwijdert de meestvoorkomende vlekken, zoals olie en rode wijn. Met SpeedPerfect was je tot 65% sneller met dezelfde wasresultaten.

Minpunten
  • Je hebt geen i-DOS om je wasmiddel automatisch te doseren. Je hebt geen Iron Assist functie, waarmee je geen kreukels kunt verminderen met stoom.

Veelgestelde vragen over Bosch WGG14408NL

Bosch WGG14408NL kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84,8 cm
Breedte: 59,8 cm
Diepte: 63,2 cm

Bosch WGG14408NL heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Bosch WGG14408NL is Basisklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

Bosch WGG14408NL heeft een vulgewicht van 9 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse B en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van Bosch WGG14408NL is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Bosch WGG14408NL kan via de app bediend worden: Nee.