Bosch WGG04407NL

  • Home
  • Bosch WGG04407NL

Bosch WGG04407NL

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Bosch WGG04407NL voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Bosch WGG04407NL. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Bosch WGG04407NL

Merk

Bosch

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Basisklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 84,8 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 63,2 cm

Omschrijving van Bosch WGG04407NL

Met de Bosch WGG04407NL wasmachine kun je op een energiezuinige manier maar liefst 9 kilogram wasgoed wassen. De ruime trommel biedt voldoende plaats voor grote ladingen beddengoed, handdoeken of zelfs al jouw werkshirts van de hele week. Dankzij de 14 verschillende wasprogramma's is het gemakkelijk om de juiste instellingen te vinden voor bijvoorbeeld je donkere truien of sportkleding. Maar dat is nog niet alles! Deze wasmachine is uitgerust met een handig anti-vlekkensysteem, waarmee je gemakkelijk vervelende bloed- of grasvlekken uit je kleding kunt verwijderen. Daarnaast is er ook een speciaal Hygiene Plus programma, ideaal voor mensen met een allergie voor dierenharen of pollen. Dit programma wast je kleding op een hogere temperatuur, zodat je geen last meer hebt van jeuk. En als je snel schone kleding nodig hebt, kun je gewoon de SpeedPerfect knop inschakelen en tot wel 65% sneller wassen. Met de Bosch WGG04407NL wasmachine wordt wassen een eitje!

Pluspunten
  • Je wast 65% sneller met hetzelfde wasresultaat bij gebruik van SpeedPerfect. Het anti-vlekkensysteem haalt de meest voorkomende vlekken weg, zoals olie en rode wijn. Met het Hygiene Plus-programma verdwijnen dierenharen en pollen uit je kleding door de hogere temperatuur, en heb je minder last van jeuk.

Minpunten
  • Heeft geen i-DOS om je wasmiddel automatisch te doseren. Heeft geen Iron Assist-functie om kreukels te verminderen met stoom.

Veelgestelde vragen over Bosch WGG04407NL

Bosch WGG04407NL kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84,8 cm
Breedte: 59,8 cm
Diepte: 63,2 cm

Bosch WGG04407NL heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Bosch WGG04407NL is Basisklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

Bosch WGG04407NL heeft een vulgewicht van 9 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van Bosch WGG04407NL is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Bosch WGG04407NL kan via de app bediend worden: Nee.