Bosch WGB256A5NL i-DOS

  • Home
  • Bosch WGB256A5NL i-DOS

Bosch WGB256A5NL i-DOS

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Bosch WGB256A5NL i-DOS voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Bosch WGB256A5NL i-DOS. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Bosch WGB256A5NL i-DOS

Merk

Bosch

Vulgewicht

10 kg

Toerental

1600 rpm

Droogresultaat

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Ja

Waskwaliteit

Topklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 84,5 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 64,8 cm

Omschrijving van Bosch WGB256A5NL i-DOS

Met de Bosch WGB256A5NL i-DOS wasmachine kun je nu zeer grote ladingen kleding extra schoon wassen. Deze wasmachine uit de serie 8 heeft een vulgewicht van maar liefst 10 kilogram, waardoor je al je beddengoed in één keer kunt wassen. Het handige i-DOS systeem doseert automatisch het juiste aantal wasmiddel voor elke wasbeurt. Vul eenvoudigweg de wasmiddellade met je favoriete wasmiddel en gebruik de HomeConnect app om de wasmiddelfles te scannen. Op deze manier past de wasmachine de hoeveelheid wasmiddel precies aan op je wasgoed en de waterhardheid. Dit zorgt ervoor dat je kleding grondig schoon wordt en langer meegaat. Naast het efficiënt wassen van grote ladingen kleding, biedt de Bosch WGB256A5NL i-DOS ook handige programma's voor specifieke behoeften. Met het IronAssist programma kun je bijvoorbeeld eenvoudig een blouse uit de kast ontkreuken. Dit programma verwijdert tot wel 50% van de kreukels uit je kleding met behulp van stoom. Daarnaast is er ook een anti-vlekkenfunctie beschikbaar om vervelende vlekken effectief te verwijderen. Met deze functie hoef je je geen zorgen meer te maken over hardnekkige vlekken die je kleding kunnen bederven. Met de Bosch WGB256A5NL i-DOS wasmachine krijg je niet alleen een krachtige en efficiënte wasmachine, maar ook een apparaat dat zorgt voor extra gemak en een langere levensdu.

Pluspunten
  • i-DOS doseert automatisch je wasmiddel en wasverzachter, zodat je wasgoed langer mooi blijft. Dankzij de stoomfunctie Iron Assist ben je sneller klaar met strijken, omdat het kreukels vermindert. Het anti-vlekkensysteem verwijdert de meest voorkomende vlekken, zoals olie en rode wijn.

Minpunten
  • De stoomfunctie is niet geschikt om muffe was op te frissen.

Veelgestelde vragen over Bosch WGB256A5NL i-DOS

Bosch WGB256A5NL i-DOS kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84,5 cm
Breedte: 59,8 cm
Diepte: 64,8 cm

Bosch WGB256A5NL i-DOS heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Bosch WGB256A5NL i-DOS is Topklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

Bosch WGB256A5NL i-DOS heeft een vulgewicht van 10 kg, een toerental van 1600 rpm, een droogresultaatklasse en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van Bosch WGB256A5NL i-DOS is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Bosch WGB256A5NL i-DOS kan via de app bediend worden: Ja.