Bosch WGB25607NL

  • Home
  • Bosch WGB25607NL

Bosch WGB25607NL

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Bosch WGB25607NL voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Bosch WGB25607NL. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Bosch WGB25607NL

Merk

Bosch

Vulgewicht

10 kg

Toerental

1600 rpm

Droogresultaat

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Ja

Waskwaliteit

Middenklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 84,5 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 64,8 cm

Omschrijving van Bosch WGB25607NL

De Bosch WGB25607NL (serie 8) wasmachine is de perfecte keuze voor huishoudens met grote hoeveelheden wasgoed. Met een indrukwekkend vulgewicht van 10 kilogram en een ruime vulopening, past deze machine moeiteloos al je lakens, kussenslopen en handdoeken in één keer. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook energie. Zelfs kleine wasjes zijn geen probleem voor deze machine. Het programma wordt automatisch aangepast aan de lading, zodat je nooit meer verbruikt dan nodig is. Maar dat is nog niet alles! Dankzij het Iron Assist programma hoef je je geen zorgen meer te maken over kreukels in je kleding. Met dit programma worden tot wel 50% van de kreukels verwijderd binnen slechts 20 minuten. Zo kun je altijd netjes en verzorgd voor de dag komen, zelfs als je haast hebt. Of het nu voor een belangrijke afspraak is of gewoon voor een avondje uit, met de Bosch WGB25607NL wasmachine heb je altijd fris en kreukvrij wasgoed. Met deze wasmachine bespaar je niet alleen tijd en energie, maar ben je ook verzekerd van optimale resultaten. De Bosch WGB25607NL (serie 8) is de ideale partner voor elke wasbeurt, groot of klein.

Pluspunten
  • Je zult sneller klaar zijn met strijken dankzij de stoomfunctie van Iron Assist, die kreukels vermindert. Het 4D Was systeem verdeelt het wasmiddel gelijkmatig over je kleding, en zorgt daardoor voor een nog schonere was. Het anti-vlekkensysteem verwijdert de meest voorkomende vlekken, zoals olie en rode wijn.

Minpunten
  • Beschikt niet over i-DOS voor automatische dosering van je wasmiddel.

Veelgestelde vragen over Bosch WGB25607NL

Bosch WGB25607NL kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84,5 cm
Breedte: 59,8 cm
Diepte: 64,8 cm

Bosch WGB25607NL heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Bosch WGB25607NL is Middenklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

Bosch WGB25607NL heeft een vulgewicht van 10 kg, een toerental van 1600 rpm, een droogresultaatklasse en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van Bosch WGB25607NL is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Bosch WGB25607NL kan via de app bediend worden: Ja.