Bosch WGB24407NL

  • Home
  • Bosch WGB24407NL

Bosch WGB24407NL

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Bosch WGB24407NL voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Bosch WGB24407NL. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Bosch WGB24407NL

Merk

Bosch

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Ja

Waskwaliteit

Middenklasse

Energieklasse

A-20%

Bouwkwaliteit

Topklasse

Afmetingen

Hoogte: 84,5 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 64,8 cm

Omschrijving van Bosch WGB24407NL

De Bosch WGB24407NL (serie 8) wasmachine maakt het wassen van grote hoeveelheden beddengoed zeer energiezuinig. Dankzij de energieklasse A-20% en het vulgewicht van 9 kilogram kun je met gemak al je lakens, kussenslopen en badhanddoeken in één keer wassen. Zelfs als je alleen een paar shirts wilt wassen, past de machine het verbruik automatisch aan op de lading wasgoed. Hierdoor bespaar je water en energie, wat goed is voor het milieu én je portemonnee. Het Iron Assist stoomprogramma van deze wasmachine helpt je om tot maar liefst 50% van de kreukels uit je droge was te verwijderen. Dit betekent dat je minder tijd hoeft te besteden aan het strijken van je favoriete blouse voordat je naar een etentje gaat. Bovendien beschikt de Bosch WGB24407NL over een anti-vlekkenprogramma dat de meest voorkomende vlekken opspoort en verwijdert uit je kleding. Dus zelfs als je tijdens het eten per ongeluk olie morst, hoef je je geen zorgen te maken. Met deze wasmachine blijft je kleding er fris en vlekkeloos uitzien. Kortom, de Bosch WGB24407NL is de ideale wasmachine voor het wassen van grote ladingen beddengoed en biedt handige functies om je wasroutine te vereenvoudigen.

Pluspunten
  • Dankzij de stoomfunctie van Iron Assist ben je sneller klaar met strijken en worden kreukels verminderd. Met het 4D Wash System wordt het wasmiddel gelijkmatig over je kleding verdeeld, waardoor je nog schoner wast. Het anti-vlekkensysteem verwijdert de meest voorkomende vlekken, zoals olie en rode wijn.

Minpunten
  • Heeft geen i-DOS functie om je wasmiddel automatisch te doseren.

Veelgestelde vragen over Bosch WGB24407NL

Bosch WGB24407NL kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84,5 cm
Breedte: 59,8 cm
Diepte: 64,8 cm

Bosch WGB24407NL heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Bosch WGB24407NL is Middenklasse.

De bouwkwaliteit is Topklasse.

Bosch WGB24407NL heeft een vulgewicht van 9 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse en een energieklasse A-20%.

De algemene wasprogramma’s van Bosch WGB24407NL is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Bosch WGB24407NL kan via de app bediend worden: Ja.