Bosch WAU28P02NL i-DOS

  • Home
  • Bosch WAU28P02NL i-DOS

Bosch WAU28P02NL i-DOS

5/5

Wil jij graag een wasmachine, droger of combi kopen? Voor deze grote aanschaf is een goed vergelijk aan te raden. Daarom zetten we alle informatie over Bosch WAU28P02NL i-DOS voor jou op een rijtje. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving om exact te weten wat de kenmerken zijn van Bosch WAU28P02NL i-DOS. Onderaan de pagina vind je meerdere wasmachines, drogers en combi’s om ze goed met elkaar te vergelijken en de beste voor jou te bestellen.

Specificaties Bosch WAU28P02NL i-DOS

Merk

Bosch

Vulgewicht

9 kg

Toerental

1400 rpm

Droogresultaat

Algemene wasprogramma’s

Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Bediening via app

Nee

Waskwaliteit

Topklasse

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Afmetingen

Hoogte: 84,8 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 63,3 cm

Omschrijving van Bosch WAU28P02NL i-DOS

De Bosch WAU28P02NL i-DOS is een revolutionele wasmachine die automatisch de perfecte hoeveelheid wasmiddel toevoegt aan zowel grote als kleine ladingen beddengoed. Hierdoor blijft je wasgoed langer mooi en fris. Met een indrukwekkend vulgewicht van 9 kilogram, heb je ruimte voor extra veel was. Bovendien is deze wasmachine zeer energiezuinig, met een energieklasse A. Dit betekent dat je gemiddeld tot wel € 290,- kunt besparen op je energiekosten gedurende de levensduur van het apparaat. Om tijd te besparen, is de Bosch WAU28P02NL i-DOS uitgerust met de SpeedPerfect functie. Hiermee kun je het wasprogramma inkorten en tot wel 65% sneller je kleding schoon krijgen. Dankzij het geluidsniveau van maximaal 71 decibel, kun je deze wasmachine zonder problemen in de buurt van je thuiswerkplek of slaapkamer plaatsen. Je zult relatief weinig hinder ondervinden van het geluid, waardoor je zelfs 's nachts kunt wassen terwijl je slaapt of tijdens een drukke vergadering overdag. Met de Bosch WAU28P02NL i-DOS haal je een innovatieve en gebruiksvriendelijke wasmachine in huis. Het automatisch doseren van het wasmiddel zorgt ervoor dat je altijd de juiste hoeveelheid gebruikt, wat resulteert in een schone en frisse was. Daarnaast biedt deze machine een ruime capaciteit, energiezuinigheid en tijdbesparende functies. Kies voor gem.

Pluspunten
  • i-DOS doseert automatisch je wasmiddel en wasverzachter, waardoor je wasgoed langer mooi blijft. Met de koolborstelloze EcoSilence Drive motor was je relatief stil, met een geluidsniveau van maximaal 71 decibel. Met het programma Hygiene Plus verdwijnen dierenharen en pollen uit je kleding door de hogere temperatuur, waardoor je minder last hebt van jeuk.

Minpunten
  • Deze machine heeft geen Iron Assist functie, waardoor kreukels niet verminderd worden met stoom. Je kunt de wasmachine niet op afstand bedienen via een app.

Veelgestelde vragen over Bosch WAU28P02NL i-DOS

Bosch WAU28P02NL i-DOS kent de volgende afmetingen: 
Hoogte: 84,8 cm
Breedte: 59,8 cm
Diepte: 63,3 cm

Bosch WAU28P02NL i-DOS heeft de volgende gebruiksvriendelijke kenmerken:

Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

De waskwaliteit van Bosch WAU28P02NL i-DOS is Topklasse.

De bouwkwaliteit is Middenklasse.

Bosch WAU28P02NL i-DOS heeft een vulgewicht van 9 kg, een toerental van 1400 rpm, een droogresultaatklasse en een energieklasse A.

De algemene wasprogramma’s van Bosch WAU28P02NL i-DOS is voor: Fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol.

Bosch WAU28P02NL i-DOS kan via de app bediend worden: Nee.